Gedenkwaardige Recepten

Gastronomische recepten - klassiek of creatief. Verrassende en geraffineerde combinaties. Voor authentieke en lekkere meesterwerken.

  • Lekkere gehaktballen!

    Gehaktballen zijn terug hip. Ze zijn heerlijk, je kan er aan toevoegen wat je graag lust en ze zijn nog verrukkelijker wanneer ze worden gemaakt met mager vlees en een aantal specerijen en kruiden die...

    Ontdek het

  • Mini-courgettequiche

    Quiches zijn hartige pasteitjes uit korstdeeg met een vulling op basis van eieren, melk of room, met de toevoeging van eventueel groenten, vis of vlees. Vaak wordt er gebruiksklaar deeg gebruikt, maar...

    Ontdek het

  • Zelfgemaakt pizzadeeg

    Het is lente en dit prachtige seizoen nodigt uit tot een gezellig avondje buiten tafelen. Geschikt als aperitief, avondmaal of brunch, een traditioneel deeg met een originele twist. Gourmet pizza is de...

    Ontdek het

  • Kabeljauwhaasje met schaaldieren

    In 1977 werd Michel Roth in Frankrijk verkozen tot beste 'Apprenti Ouvrier' en met jaren ervaring als chef-in-opleiding, werd hij in 1981 door het Hôtel Ritz Paris aangeworven waar hij werkte onder het...

    Ontdek het

  • Dessert met abrikozen, passievrucht en pistache

    Jacqueline Mercorelli

    Een zomers dessert waarmee je kan variëren naargelang het seizoen. Het bestaat uit een ronde dacquoisebodem, pistachecrèmeux, witte chocolademousse met blokjes abrikoos en passievrucht en afgewerkt met...

    Ontdek het

  • Snelrijzend roggebrood

    De winter is het ideale seizoen om zelfgemaakt brood te leren maken. En weet je wat, dit brood hoeft maar één keer te rijzen! Met de KitchenAid Twelix Artisan oven, kun je brood maken in slechts twee uur. Een...

    Ontdek het

  • Plat brood

    Focaccia is het rijkelijke brood uit Genua. Rijk aan? De weldaad van focaccia is toe te schrijven aan een aantal factoren ... de combinatie van bloem, gist en olijfolie speelt zeker een rol, maar het echte...

    Ontdek het

  • Quiche met asperges en erwten

    Csaba Dalla Zorza

    Asperges en verse erwten: de perfecte combinatie. Je kunt ze opdienen als bijgerecht, gewoon gestoomd of gewokt met wat verse kruiden of in combinatie met verse tagliatelle en een paar muntblaadjes of...

    Ontdek het

  • Verjaardagstaart met aardbeien en kokos

    Edd Kimber

    Om de eerste verjaardag van prins George te vieren, heb ik voor een Engelse klassieker gezorgd, namelijk de Victoria Sponge (een biscuittaart). De Victoria Sponge dankt haar naam aan koningin Victoria....

    Ontdek het

  • Glutenvrij sodabrood

    Edd Kimber

    Sodabrood is een typisch Iers brood dat erg eenvoudig en snel te bereiden is. Dit betekent dat je in minder dan een uur vers brood op tafel kunt toveren. Het wordt traditioneel gemaakt met tarwebloem....

    Ontdek het

  • Aardbei- en rabarbercrumble

    Csaba Dalla Zorza

    Aardbeien en rabarbervormen samen een erg verleidelijke combinatie. Het gebak is zoet en licht gekarameliseerd, terwijl de rode vruchten deze crumble er als uit een sprookje doen uitzien. Dit traditionele...

    Ontdek het

  • Mascarpone- en framboostaartjes

    Zanddeeg is een van de basisrecepten die de moeite waard zijn om zelf te leren maken; het is niet moeilijk en als je een mixer gebruikt om te kneden, is het deeg zo klaar. Frambozen en dagverse mascarpone...

    Ontdek het

  • Zelfgemaakte burgerbroodjes

    Edd Kimber

    Zachte, zelfgemaakte briochebroodjes perfect voor bij hamburgers of met draadjesvlees op een BBQ of feestje.

    Ontdek het

  • Plat brood met lamsvlees

    Edd Kimber

    Lamsvlees wordt erg nauw geassocieerd met Pasen en dan denken we het vaakst aan een lamskroontje. Hoewel dit ook wel heerlijk is, maak ik ook graag deze platte broden als een modern alternatief voor de...

    Ontdek het

  • De perfecte manhattan kaastaart

    Met deze eenvoudige maar overheerlijke romige kaastaart zal je ongetwijfeld scoren op eender welk etentje. Je kunt het serveren met verschillede vruchtencompotes.

    Ontdek het

  • Zelfgemaakte bechamelsaus

    Deze klassieke witte saus hoort thuis in het repertoire van elke kok. De saus kan je naar wens op smaak brengen.

    Ontdek het

INSCHRIJVEN

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inschrijven

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.