Betaling en webbeveiliging

LANDEN WAAR WORDT GELEVERD EN LEVERINGSBEPERKING

  • Postbus adressen en militaire APO adressen worden niet aanvaard.
  • Zaterdaglevering is enkel mogelijk in België en Frankrijk. Voor de overige landen wordt er geleverd van maandag tot vrijdag, uitgezonderd feestdagen.
  • Via onze site  www.kitchenaid.nl kan u bestellen voor bestemmingen op het vasteland in Nederland (niet de eilanden)

LEVERINGEN

Wij informeren u via e-mail van zodra de goederen in ons magazijn verzonden worden. Deze e-mail bevat de verzendinformatie van uw pakket, het pakketnummer en een hyperlink om uw pakket te volgen op de website van de transporteur. Op deze website is contactinformatie beschikbaar.

Producten worden enkel geleverd in de landen waarvoor de website de levering toestaat (zie punt 7 supra). De levering zal in de mate van het mogelijke gebeuren binnen het tijdstip dat in de individuele orderbevestiging wordt doorgegeven. Een eventuele vertraging zal in geen geval aanleiding geven tot schadevergoeding. Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de Gebruiker en kunnen aanleiding geven tot extra kosten die op de Gebruiker verhaald zullen worden.

Alle goederen worden verstuurd vanuit E-Shopinvest. Als uw order niet tijdig wordt geleverd kan U ons steeds contacteren op customerservice@eshopinvest.eu  met vermelding van uw klantennummer of ordernummer. Mochten wij door uitzonderlijke omstandigheden er niet in slagen uw bestelling binnen de 30 dagen na de bestellingbevestigingse-mail uit te sturen dan kan u deze bestelling kosteloos annuleren en wordt de terugbetaling gegarandeerd.

De verzending wordt steeds uitgevoerd door een professionele koerier. Voor het in ontvangst nemen van de goederen wordt een handtekening vereist. U aanvaardt dat een zending mag worden afgeleverd aan een persoon, andere dan de Aanvrager, indien deze zich op het door U aangegeven adres bevindt. Wanneer bij aflevering niemand aanwezig is, zal U worden gevraagd een nieuwe afspraak te maken voor een 2de aanbieding. Dit kan telefonisch of via een kaartje in de brievenbus.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inschrijven

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.