KHIP4 77510 - 859991014440

77 cm inductiekookplaat, ontsteek nieuwsgierigheid met nieuwe smaken

Ontdek inductiekoken, een heel bijzondere culinaire ervaring die de essentiële functies maximaliseert die het verschil maken: precieze temperatuur, uitzonderlijk ruimtegebruik , hoge efficiëntie en snel verwarmen.

- 4 inductiezones
- Groot kookoppervlak: 77 cmOPVALLENDE KENMERKEN

Brugzone

Met deze optie kunt u twee naastliggende zones verbinden, waardoor het gemakkelijker is om grote potten en pannen te gebruiken. De zones worden geactiveerd door een systeem dat opmerkt dat beide zones voldoende door de steelpan worden bedekt.

Dynamische sensor

De sensorfunctie versnelt het kookproces en kan detecteren of een pan het kookpunt bereikt. Ze laat het u met een discreet geluid weten en stelt de stroom automatisch af om op temperatuur te blijven en verspilling te vermijden.

Boosterfunctie

De boosterfunctie versnelt het koken van water door de stroom te versterken tot 4,2 kW, precies tot de pan het kookpunt bereikt.

ANDERE FUNCTIES

Multifunctionele knop

Speciale smelt- en sudderinstellingen geven u de precisie die u nodig hebt voor delicate ingrediënten zoals boter, chocolade en fijne sauzen. Een warmhoudfunctie houdt het voedsel op een constante lage temperatuur terwijl u het eten opdient, met andere gerechten bezig bent of even met uw gasten praat.

Grillpanfunctie

Deze functie werkt met een meegeleverde grillpan en zorgt voor een constante, gelijkmatige temperatuur. Wanneer u de grillpan op de plaat plaatst, wordt deze automatisch voorverwarmd. Zodra de juiste temperatuur is bereikt, hoort u een geluidssignaal.

Grillpan

Met de KitchenAid grillpan kunt u de inductieplaat gebruiken om van de unieke smaak van gegrild eten te genieten.KRIJG INSPIRATIE DOOR ONZE RECEPTENOlijven, lentegroenten, look, kool, spruiten en sint-jakobsschelpen kokenOntketen uw creativiteit met meer receptenINDUCTIEKOOKPLAAT 77 CM KHIP4 77510

De kookplaat 77 cm biedt 4 keramarische zones met afgeschuind chromen frame De vele opties omvatten: multi-functionele regeling (sudderen, smelten, warm houden), timer, pauze, indicator restwarmte, oververhittingblokkering, sluimerstand en kinderslot. De grootste inductiezone heeft een diameter van 280 mm. Deze kookplaat heeft een bridge zone, grillfunctie en grillplaat.

Specificaties


TECHNISCHE GEGEVENS

Breedte apparaat (mm) 775
Breedte verpakt apparaat (mm) 880
Diepte apparaat (mm) 515
Diepte verpakt apparaat (mm) 615
Hoogte apparaat (mm) 56
Hoogte verpakt apparaat (mm) 220
Gewicht apparaat (kg) 15
Gewicht verpakt apparaat (kg) 16
Stroomafname (A) 34,4
Lengte aansluitkabel (cm) 150
Aansluitwaarde (W) 8000
Type energie Electric
Nisdiepte (mm) 490
Minimale nisbreedte (mm) 750
Maximale nisbreedte (mm) 752
EAN-code 8003437831904
Uitvoering Built-in

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Positie bedieningspaneel Front
Aan/uit schakelaar Ja
Aantal elektrische kookzones 4
Aantal inductiezones 4
Spanning aan indicator Ja
Restwarmte-indicatoren Separate
Timer Ja
Besturingssysteem Electronic

Inductie

Documenten en registratie

Download hier de gebruikershandleidingen of registreer uw product om de beste ondersteuning van KitchenAid te krijgen

Handleidingen en literatuur

Gebruiksaanwijzing

Downloaden

Productinformatieblad

Downloaden

5 jaar garantie

KitchenAid begrijpt dat u als gepassioneerde fijnproever volop van uw keuken geniet, van de ruimte houdt en alleen op het beste vertrouwt om er iets unieks van te maken.
Daarom bieden wij bij KitchenAid onze klanten een garantie van vijf jaar die het arbeidsloon en de onderdelen dekt wanneer u ten minste 3 apparaten koopt.

U vindt de algemene voorwaarden van de wettelijke en contractuele garantie in het pdf-document dat u hier kunt downloaden.

GARANTIE DOWNLOADEN

Registreer uw product

Registreer uw product

Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.

Registreer uw product

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.