5KCM1204EOB - 859742401020

€ 139,00
Inclusief btw
Guarantee_2Y
  • Ontvang het op woensdag 28 augustus 2019
  • Gratis standaardlevering voor bestellingen vanaf € 50
  • 100% veilig betalen
  • Gratis retourneren binnen 14 dagen

Koffiezetapparaat met kan van 1,7 L (12 kopjes): Praktische, een druk op de knop selecties voor koffiesterkte, kleine hoeveelheden en brouwen.

24 uur programmeerbaarheid en intuïtieve, een druk op de knop programmering met helder witte led-display. Zodat de koffie klaar is op een bepaalde tijd, zowel overdag als 's nachts. Eenvoudig te lezen, simpele bediening, geen menu's om door te bladeren

Brouwmodus voor kleine hoeveelheden (1-4 kopjes): Past zich automatisch aan om de verwarmingsen verzadigingstijd te optimaliseren voor de beste smaak in kleine hoeveelheden. Vul de watertank alleen met de hoeveelheid water die u nodig heeft.

Schenken met tussenpozen. Onderbreekt de brouwcyclus op elk gewenst moment, zodat u een kopje koffie kunt inschenken voordat het brouwproces voltooid is.

Specificaties


Algemene Specificaties

Naam model 5KCM1204

Technische Specificaties

Hoogte van het verpakte product 272
Breedte van het verpakte product 335
Diepte van het verpakte product 434
Nettogewicht (kg) 3.17
Brutogewicht (kg) 4.17

Koffiezetapparaten

Documenten en registratie

Garantie

Garantie

Alle kleine huishoudapparaten van KitchenAid hebben een garantie die de klanten beschermt tegen fabricagefouten. Op sommige producten worden door KitchenAid speciale voorwaarden toegepast.

U vindt de algemene voorwaarden van de wettelijke en contractuele garantie in het pdf-document dat u hier kunt downloaden.

GARANTIE DOWNLOADEN

Handleiding

In de handleiding staat alles wat u over uw nieuwe apparaat moet weten. U kunt er binnen een mum van tijd mee aan de slag!

Downloaden

Registreer uw product

Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.

Nu registreren

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.