Mixers/keukenrobots Professioneel assortiment

Deze stevige mixers/keukenrobots zijn ontworpen voor dagelijks of professioneel gebruik,
en kunnen iedereen bijhouden.

Sterke prestaties

Dankzij het originele planetaire systeem was het nooit gemakkelijker om ingrediënten gelijkmatig aan uw mengsel toe te voegen. Weinig inspanningen voor resultaten van hoge kwaliteit.De menghaak en de garde draaien in tegengestelde richtingen, waardoor de ingrediënten voortdurend naar het midden van de kom worden geduwd.

De menghaak en de garde draaien in tegengestelde richtingen, waardoor de ingrediënten voortdurend naar het midden van de kom worden geduwd.

Gebouwd voor houdbaarheid

Onze mixer/keukenrobots zijn gebouwd van de sterkste materialen en kunnen elk recept aan dat u ertegenaan of erin gooit. Zelfs bij zwaar gebruik zijn ze uw betrouwbare zakenpartner.Onze mixer/keukenrobots kunnen alles weerstaan, van kleverige mengsels tot compact deeg. U moet zich niet inhouden! Daag hem uit

Onze mixer/keukenrobots kunnen alles weerstaan, van kleverige mengsels tot compact deeg. U moet zich niet inhouden! Daag hem uit

De professionele keuze

Chef-koks en cateringbedrijven moeten onder druk creatief, precies en kalm blijven. We zijn ermee begaan om u de producten te geven die u gemoedsrust geven.Handhaaf hoge normen met ons assortiment mixers/keukenrobots van de Pro Range. Ze zijn klaar zodat u speciale recepten kunt bereiken, en ze zullen zelfs in herhaling vallen.

Handhaaf hoge normen met ons assortiment mixers/keukenrobots van de Pro Range. Ze zijn klaar zodat u speciale recepten kunt bereiken, en ze zullen zelfs in herhaling vallen.

KitchenAid voor professionele gebruikers

Garantie

Alle toestellen van KitchenAid hebben een garantie, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken als er iets misloopt: we geven u rugdekking.

Verzending

Kies een standaard of expresverzending. We sturen u een bevestiging en een referentiecode om uw toestel te volgen.

Na verkoop

We willen garanderen dat u tevreden bent over uw aankoop. U kunt contact leggen met ons after-sales team op 00800 381 04026.

Retourzendingen

Als u om een of andere reden niet tevreden bent over een product, mag u het naar ons terugsturen binnen 14 dagen, in de originele verpakking.
Certificaten
NSF-CERTIFICAAT
Getest door NSF, tegenwoordig een van de meest gerespecteerde onafhankelijke organisaties om producten te testen. Gecertificeerde producten voldoen aan de strenge normen opgelegd voor de bescherming van de volksgezondheid. Van het testen van producten en materiaalanalyses tot onaangekondigde fabrieksinspecties: elk aspect wordt grondig geëvalueerd.
IEC-CERTIFICAAT
Goedgekeurd door de IEC (International Electrotechnical Commission), de wereldleider die internationale normen voor elektrische, elektronische en aanverwante technologie voorbereidt en publiceert. Producten voldoen aan eisen op het gebied van veiligheid en diëlektrische sterkte tot brandbestendigheid.

KitchenAid kan uw passie kracht geven

Restaurants en bakkerijen? Moeilijke omstandigheden, zelfs volgens onze legendarische normen. Daarom ontstond de Pro Range van KitchenAid. Nu kan het merk waarmee u in de keuken opgroeide ook uw bedrijf doen groeien.

de toestellen van KitchenAid Pro zijn NSF-gecertificeerd. Stop er onze motoren met lange levensduur in en vaatwasbestendige, roestvrijstalen hulpstukken, en u hebt alles wat u nodig hebt om uw passie kracht te geven.

Hoi, wilt u zich met ons mengen?

Onze maandelijkse nieuwsbrief geeft u recepten, tips and tricks, promoties en nieuws over KitchenAid.

Professionele mixers/keukenrobots

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.