Queen of Hearts: de collectie voor ons honderdjarig bestaan

Tom dit jubileum, dat maar eens in de honderd jaar wordt gevierd, nooit meer te vergeten, hebben we onze expertise en passie gecombineerd in een limited edition-collectie, speciaal voor jullie: Queen of Hearts. Deze collectie voor het kloppend hart van elk huis heeft de eigentijdse kleur Passion Red gekregen. Passion Red staat voor jouw energie, jouw kracht, en onze gedeelde passie om in de keuken alles mogelijk te maken. Naast een iconische mixer/keukenrobot bevat de collectie zeven perfect bij elkaar passende apparaten Waarin al onze knowhow is terug te vinden. Geniet van dit nieuwe tijdperk en blijf herinneringen maken.

*De aanbieding is alleen geldig op kitchenaid.nl t/m 31/12/2019 en zolang de voorraad strekt
Niet te combineren met andere promoties of kortingen

Waarom deze collectie zo fantastisch is...

Je wilt de unieke kenmerken van deze eens-in-de-eeuw-collectie niet missen.

Feestelijke sierstrip

De limited editions voor ons honderdjarig bestaan zijn voorzien van een feestelijke sierstrip met honderden subtiele rode hartjes. Een klassieke look met een unieke twist.

Uitgevoerd in Passion Red

Rood was altijd al onze meest iconische kleur. Voor deze collectie hebben we een helder, modern Passion Red gemaakt. Deze kleur leeft!

Chromen accenten

De hele 100 jaar-collectie heeft schitterende chroomaccenten, zoals het speciaal ontworpen hulpstuknaafdeksel op de mixer/keukenrobot.

Het kloppend hart van elk huis

Ontbijten, even lekker bijkletsen, een late snack na een avondje uit… in de keuken gebeurt er altijd iets. Maak van uw keuken een levendige plek vol passie met onze Queen of Hearts-jubileumcollectie.

MIXER/KEUKENROBOT KOPEN

Samen zijn, samen delen

Ontelbare mooie herinneringen met nog veel meer warme momenten in het verschiet. Of u nu uw kinderen laat zien hoe ze gezond eten kunnen klaarmaken of nieuwe recepten bedenkt, met onze collectie kent uw creativiteit geen grenzen.

BLENDER KOPEN

Onbeperkte mogelijkheden

Wilt u eens iets anders proberen? Doe dat dan gewoon! Er zijn altijd heerlijke recepten, nieuwe trucjes en combinaties om te proberen. Met KitchenAid geeft u uw passie en creativiteit in de keuken alle vrijheid.

MINIFOODPROCESSOR KOPEN

Deel de liefde
#MakingHistory100

Het jaar van onze 100everjaardag was voor KitchenAid echt geweldig.Blijf je plezier, passie en creativiteit met ons delen via de hashtag:

#MakingHistory100

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.