KLEUR JE KEUKEN IN STIJL

We hebben alles wat je mooi vindt in roestvrij staal, zwart gemaakt.

EXCLUSIEF, STIJLVOL, TIJDLOOS

Deze nieuwe lijn met prachtige kleuren en een superieur design heeft een zachtere en warmere uitstraling dan de traditionele apparaten. Het geborstelde metaal van het zwarte rvs-staal, de verchroomde details en de gesatineerde textuur van de handvatten maken elke keuken stijlvol.

ONDERSCHEIDEND DESIGN

Elk apparaat biedt niet alleen de professionele prestaties maar ook de opmerkelijke vormgeving en de ambachtelijke kwaliteit die je gewend bent.

STIJLVOLLE TEXTUUR

De elegante en innovatieve matte textuur van deze lijn creëert een exclusieve omgeving voor jouw liefde voor koken.

VINGERAFDRUKBESTENDIG

De Printshield technology die op deze lijn is toegepast, voorkomt vingerafdrukken op de apparaten

TWELIX ARTISAN OVEN

Om je een nog fijnere kookervaring te bieden, heeft KitchenAid de Twelix Artisan oven ontworpen, een vakkundige combinatie van 3 verschillende kookmethoden: pure stoom, stoom en convectie, en alleen convectie.De Twelix Artisan oven beschikt over een speciale temperatuursonde die voortdurend de temperatuur in het eten controleert. De deur van de oven is bovendien uitgerust met het SoftClosing-systeem: licht tegen de deur duwen is voldoende om hem zachtjes zelf te laten sluiten.

EEN COMPLETE SERIE ZWARTE APPARATEN

Alleen of in combinatie met ander zwart staal: het design van deze lijn springt in het oog en garandeert tegelijkertijd exclusieve prestaties en apparaten die altijd perfect bij de inrichting van je keuken passen.

SPEED OVEN

Bereidingstijden korter maken of controleren hoe warm het gerecht van binnen is: dat kan op elk moment met het digitale display van de oven.

COMBI MAGNETRON

Onze geavanceerde "Sensor Cooking" technologie garandeert altijd perfecte resultaten en ongeëvenaarde smaken.

STOOMOVEN

Met stoomkoken worden voedingsstoffen en smaak op magische wijze behouden: kies een van de 10 verschillende functies.

MULTIFUNCTIONELE OVEN

Een groot aantal functies die door chef-koks worden gebruikt voor een perfecte complete kookervaring, van grillen tot bakken.

KOFFIEMACHINE

De ingebouwde KitchenAid koffiemachine heeft een elegante vormgeving en volop functies om ervoor te zorgen dat elk kopje weer heerlijk smaakt.

WARMHOUDLADEN

U stopt al uw liefde in uw etentjes, en uw gerechten verdienen het om op de perfecte temperatuur te worden geserveerd, net als in een goed restaurant. Met de warmhoudladen houd uw heerlijke creaties op de perfecte temperatuur.

Zwarte keukens zijn stijlvol.

Elke ruimte krijgt glamour met donkere kleuren.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.