VOEG KLEUR TOE AAN
CULINAIRE CREATIVITEIT

NIEUWE LAKLAGEN MET STRUCTUUR VOOR DE 4,8 L ARTISANMIXER/KEUKENROBOT MET KANTELBARE KOP

KitchenAid voegt twee nieuwe kleuren toe aan de iconische 4,8 L Artisan mixer/keukenrobot productlijn. Vulkaanzwart en Terracotta zijn geïnspireerd op traditionele en authentieke keukenmaterialen en -texturen en zijn daarom de eerste kleuren die worden uitgebracht in een elegante matte laklaag met structuur.

Deze tijdloze tinten voegen verfijning toe aan de uitgesproken stijl en duurzaamheid van de Artisan mixer/keukenrobot, en het matte oppervlak met voelbare structuur verrijkt de gebruikservaring.

Vulkaanzwart is een discrete maar toch verfijnde en tijdloze tint en voegt zo een bescheiden, authentieke toets toe aan elke minimalistische keuken. De diepe Terracottakleur brengt dan weer warmte in huis met een vleugje kleur tegen een witte of natuurhouten achtergrond.

De 4,8 L Artisan mixer/keukenrobot wordt al snel het culinaire centrum van uw keuken met z'n 10 snelheden waarmee u moeiteloos ingrediënten kunt mengen, kneden en opkloppen. In de mengkom met ergonomisch handvat kunt u gemakkelijk het deeg voor uw favoriete taarten en grote hoeveelheden koekjes bereiden. En voor een nog grotere veelzijdigheid passen er op de hulpstukkennaaf allerlei optionele hulpstukken, zoals een voedselmolen en een pastamaker.


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.