De Chef Touch is geïnspireerd door professionele keukens, en combineert drie stukken gereedschap van hoog niveau in één systeem, waardoor u altijd uitstekende resultaten krijgt.
Het systeem Chef Touch van KitchenAid beschikt over een vacuümmachine om voedsel te bewaren met de sous-vide techniek, een stoomoven voor koken en opwarmen, en een shock freezer om ultrasnel te koelen en te bevriezen.
Sous-vide is een delicate bereidingswijze bij lage temperaturen van hoge kwaliteit. Verse ingrediënten worden gekookt in vacuümverpakte speciale zakjes in een stoomoven bij temperaturen die nooit hoger dan 100°C worden.
Lagere kooktemperaturen, samen met vacuümverpakking, bewaren de vloeistoffen en de organoleptische elementen die op natuurlijke wijze aanwezig zijn in het voedsel. Het resultaat is een verbazend zachte, sappige, kleurrijke, smaakvolle en gezondere schotel.
Perfecte synergie, fabelachtige resultaten
Kook als een vakman met de Chef Touch van KitchenAid
Verrijk uw creativiteit en smaak.