KitchenAid Chef Touch

Een wereld vol heerlijke mogelijkheden wacht op u

De Chef Touch is geïnspireerd door professionele keukens, en combineert drie stukken gereedschap van hoog niveau in één systeem, waardoor u altijd uitstekende resultaten krijgt.

Het systeem Chef Touch van KitchenAid beschikt over een vacuümmachine om voedsel te bewaren met de sous-vide techniek, een stoomoven voor koken en opwarmen, en een shock freezer om ultrasnel te koelen en te bevriezen.

Geniet van alle voordelen van het sous-vide kooksysteem

Sous-vide is een delicate bereidingswijze bij lage temperaturen van hoge kwaliteit. Verse ingrediënten worden gekookt in vacuümverpakte speciale zakjes in een stoomoven bij temperaturen die nooit hoger dan 100°C worden.

Lagere kooktemperaturen, samen met vacuümverpakking, bewaren de vloeistoffen en de organoleptische elementen die op natuurlijke wijze aanwezig zijn in het voedsel. Het resultaat is een verbazend zachte, sappige, kleurrijke, smaakvolle en gezondere schotel.

Perfecte synergie, fabelachtige resultaten

VACUÜMMACHINE

De eerste stap om uw Chef Touch te gebruiken is om uw rauwe of verse ingrediënten vacuümverpakt in speciale zakjes in de vacuümmachine te stoppen.

STOOMOVEN

Het voedsel in de vacuümverpakte zak kan worden gekookt in de stoomoven en daarna direct worden gegeten of in de koelkast of vriezer worden bewaard.

SHOCK FREEZER

Nu het voedsel is gekookt, kunt u er direct van genieten, of het zakje snelkoelen om in de koelkast te bewaren, of na shock freezing in de vriezer opslaan.

Kook als een vakman met de Chef Touch van KitchenAid

PROFESSIONELE KOOKRESULTATEN

Onthult alle smaaknuances van elk ingrediënt. Het voedsel behoudt al het vocht en blijft heerlijk zacht.

COMFORT

Door vooraf te koken en sous-vide te bewaren kunt u meer tijdrovende recepten al dagen vóór uw etentje klaarmaken.

GEZOND KOKEN

Deze zachte kooktechniek bij lage temperaturen zorgt ervoor dat de ingrediënten alle natuurlijke voedingsstoffen bewaren.

Verrijk uw creativiteit en smaak.

DIRECTE CONSUMPTIE

Koken en consumeren zonder voedselopslag tussenin is absoluut de beste manier om de bereidingswijze toe te passen.

KORTE OPSLAGDUUR

Koken en bewaren gedurende een korte periode, voor voedsel dat moet worden gegeten na het afkoelen, of om schotels op te warmen die de dag ervoor werden bereid.

LANGE OPSLAGDUUR

Koken en bewaren gedurende een lange periode, voor wie graag schotels vooraf bereidt, om ze pas enige tijd later te eten.
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.