Het Chef Touch systeem bestaat uit een vacuümtoestel voor het bewaren van voedsel met de sous-vide techniek, een stoomoven en een snelvriezer om voedsel snel af te koelen en te bevriezen.
Sous-vide kookmethode
Met het vacuümtoestel kunt u uw rauwe of verse ingrediënten samen met kruiden in speciale zakjes vacuüm verpakken. Het voedsel kan daarna in de stoomoven worden bereid en onmiddellijk worden opgegeten of in de koelkast of vriezer worden bewaard.
Bewaar uw gerechten en serveer ze op het beste moment!
De snelvriezer is in staat rauw of bereid voedsel in een paar minuten af te koelen of te bevriezen, met behoud van het aroma, de smaak en de voedingswaarden van het voedsel met de 2 professionele functies: Blast Chilling en snelvriezen.
Hoogtepunten
Chef Touch Sous-vide
De revolutionaire apparatuur van KitchenAid Chef Touch is een sous-vide kooksysteem dat speciaal werd ontworpen voor bij u thuis.
Geïnspireerd op het design van de Artisan Mixer/Keukenrobot
KitchenAid heeft zijn grote apparaten in een nieuw jasje gestoken