Prestaties, precisie en controle voor onvergetelijke gerechten

MAAK JE ARTISAN MIXER/KEUKENROBOT
NOG KRACHTIGER MET HET FOODPROCESSORHULPSTUK

De KitchenAid Artisan mixer/keukenrobot is een absolute must voor kookliefhebbers. Hij opent je ogen voor een hele nieuwe wereld van mogelijkheden en geeft je de keuze uit een brede waaier aan accessoires/toebehoren en hulpstukken. Het ontwerp zorgt er niet alleen voor dat de mixer/keukenrobot uitstekend presteert, maar ook dat hij lang meegaat. Dit icoon van elegant design met zijn typische kleuren en opvallende afwerkingen staat altijd voor je klaar. De mixer/keukenrobot zorgt ervoor dat je meer met je handen, creativiteit en talent kunt doen ... zodat je jezelf beter kunt uitdrukken en telkens weer iets echt speciaals op tafel kunt zetten. Wil je je kookvaardigheden verder verbeteren, dan kun je van je Artisan mixer/keukenrobot een echte souschef maken met het ruime assortiment accessoires/toebehoren. Met deze veelzijdige hulpmiddelen kun je je vlees zelf malen, je pasta zelf maken, uitrollen en in de juiste vorm snijden, kleine of net grote hoeveelheden ingrediënten mengen en zo veel meer. Maar nu hebben we iets nieuws: het foodprocessorhulpstuk, een instrument waarmee je ingrediënten perfect kunt schaven, snijden en raspen! Het hulpstuk is ontworpen voor alledaagse kooktaken en kan dankzij de 2-in-1 brede vulopening en de omkeerbare fijne/grove raspschijf ingrediënten van alle soorten en maten aan. Met de KitchenAid mixer/keukenrobot en zijn veelzijdige accessoires/toebehoren kan niemand je kookprestaties evenaren!

Voordelen en eigenschappen

Bevestig het foodprocessorhulpstuk aan de hulpstuknaaf van je KitchenAid mixer/keukenrobot om er een echte foodprocessor van te maken: ontdek de eindeloze mogelijkheden van de samenwerking tussen de mixer/keukenrobot en het foodprocessorhulpstuk en verwerk je ingrediënten in een kom of kookpot van gelijk welke grootte.

Met het ExactSlice™-systeem kun je ingrediënten op precies de juiste dikte snijden met een schijf met de allereerste externe hendel. Dankzij de 2-in-1 brede vulopening kun je een hele berg ingrediënten gemakkelijk verwerken.

De snijkit met dubbel mes zorgt ervoor dat je snel en precies allerlei soorten groente en fruit kunt snijden. Er zijn geen grenzen meer aan je creativiteit!

Met de omkeerbare raspschijf en de julienneschijf met aparte wisser kun je kiezen tussen fijn of grof raspen en kun je nette, gelijkmatige juliennereepjes snijden van groente, fruit en kaas.

De vaatwasbestendige onderdelen, inclusief verwijderbare houder, zijn ontworpen om gemakkelijk schoon te maken. Geen gedoe en geen troep!


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.