MET EEN KITCHENAID-ONTBIJT
BEGINT JE DAG ALTIJD GOED

De gemakkelijkste manier om ervoor te zorgen dat je dag goed verloopt, is door een perfecte start te nemen met een heerlijk ontbijt. Creativiteit en genot: dat zijn de ingrediënten waarmee KitchenAid van de ochtend een speciaal en authentiek moment maakt. Dankzij de KitchenAid 1,25 L waterkoker en KitchenAid broodrooster met twee sleuven kun je het perfecte kopje thee combineren met heerlijk geurige en goudbruine toast. Je ontbijt wordt elke ochtend een waar feest!

LANGZAAM WAKKER WORDEN MET
DE KITCHENAID 1,25 L WATERKOKER

Laat je betoveren door zijn stijlvolle ontwerp en uitstekende prestaties: hij kookt het water snel en is energiezuinig.

De KitchenAid waterkoker geeft je visuele feedback en is heel eenvoudig te gebruiken dankzij de aan/uit-knop met ledindicator.

Duurzaam, stabiel, gemakkelijk vast te nemen en gebruiksvriendelijk. De roestvrijstalen enkelwandige constructie met waterpeilstreepjes aan de binnenkant, brede vulopening, antidruppelschenktuit en handvat van glad aluminium geven de waterkoker zowel zijn stabiliteit als zijn elegantie.

Een vervangbare kalkfilter achter de gietmond zuivert het water voor een perfect kopje thee!

KNAPPERIG EN GOUDBRUIN. DAT GARANDEERT DE KITCHENAID
BROODROOSTER MET TWEE SLEUVEN, VOOR EEN GOEDE OCHTEND!

Kies je gewenste roostersterkte. Dankzij de sterkteregelaar met 7 verschillende standen kun je je boterham precies zo bruin laten worden als je zelf wilt.

Perfecte toast bereiden was nog nooit zo gemakkelijk met de rooster/annuleer-knop die de gemotoriseerde beweging omlaag en omhoog activeert. Met deze knop kun je het roosteren op elk moment starten of annuleren, zodat de perfecte toast bereiden kinderspel wordt.

De warmhoudfunctie slaat aan (tot drie minuten lang) wanneer je je toast vergeet. De hitte wordt in korte schokken afgegeven en houdt zo je toast heerlijk warm zonder hem te laten aanbranden.

KitchenAid weet dat er soms niets lekkerder is dan een geroosterde bagel; de bagelinstelling is dus de perfecte functie voor bagelliefhebbers om de binnenkant van bagels en koffiebroodjes te roosteren en de buitenkant te verwarmen.

De broodrooster kan je lievelingsbrood ook ontdooien met de ontdooifunctie die diepgevroren brood zachtjes ontdooit en roostert zonder het te laten aanbranden.

Ten slotte zorgt de stevige metalen constructie met twee extra wijde sleuven ervoor dat de KitchenAid broodrooster met twee sleuven ook ideaal is om dikke sneden brood en zelfs gebak te roosteren.


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.