1919MODEL H-5 IS GEBOREN

De mixer/keukenrobot van KitchenAid is geboren. Hij wordt door de vrouw van een directeur "de beste keukenhulp ooit" genoemd. "Kitchen aid" is "keukenhulp" in het Engels. Het Model H-5 heeft accessoires die alles konden, van snijden tot filteren, waardoor de mixer/keukenrobot van KitchenAid "veelzijdig gereedschap voor voedselbereiding" wordt.

1937EEN MIJLPAAL: HET MODEL “K”

Midden in de crisis van de jaren 30 wordt het Model "K" gelanceerd. Het groeit uit tot het eerste van zijn soort met een kom die door een vergrendelbeweging veilig aan de basis wordt vastgezet. Het is ook de eerste verschijning van de iconische "vorm" die later een eigen merk wordt dat de wereld leert kennen als KitchenAid.

1949KITCHENAID
AFWASMACHINES THUIS

KitchenAid lanceert de eerste afwasmachine voor gebruik thuis. In tegenstelling tot andere huishoudelijke afwasmachines, die gewoon water op de schotels goten, verdeelt de nieuwe machine water via een druksysteem. De afwasmachine wordt gelanceerd in roze en wit.

1955INTRODUCTIE VAN DE MIXER/KEUKENROBOT

Een kans om culinaire kleur aan de keuken toe te voegen. De introductie van de nieuwe kleuren voor mixers/keukenrobots versterkt de reputatie van het merk als sterk, betrouwbaar, veelzijdig en stijlvol.

1969FEEST VOOR DE 50e
VERJAARDAG

Tijdens een culturele revolutie en de eerste maanlanding wordt de populairste mixer van het merk tot dan voorgesteld: het Model K-45. KitchenAid viert zijn 50e verjaardag.

1970NIEUW: DE KLEUREN VAN EEN TIJDPERK

Harvest Wheat en Avocado voegen zich bij de kleuren van KitchenAid, samen met de afwasmachine Golden Harvest, waarvan een draagbare versie bestaat waarvoor geen installatie nodig is.

1986EEN VOLLEDIGE UITRUSTING:
ONZE EERSTE KOELKAST

Na de aankoop van Chambers Corporation of Oxford (Mississippi) om een lijn ovens en fornuizen te kunnen introduceren, stelt KitchenAid zijn eerste koelkasten voor. Daardoor ontstaat de eerste volledige lijn grote huishoudapparaten van het merk.

1993MEER APPARATEN
OM DE GRENZEN TE VERLEGGEN

KitchenAid breidt het arsenaal verder uit met blenders, handmixers en foodprocessors, waardoor chef-koks thuis en ambitieuze culinaire creatieven meer kunnen experimenteren en zichzelf kunnen uitdagen.

2011KWALITEITSDESIGN
WORDT ERKEND

Het innovatieve Chef Touch-systeem van KitchenAid wint de Red Dot Award in een van de befaamdste internationale competities voor productdesign, waar een panel van uiterst gerespecteerde experts hun keurmerk geven aan dit revolutionaire product dat het sous-vide kooksysteem bij gezinnen thuis brengt.

2019WIJ VIEREN 100 JAAR INNOVATIE IN DE KEUKEN

Onze honderdste verjaardag betekent niet alleen feest voor ons, maar feest voor iedereen. Vier dit jubileum samen met ons met de limited edition Queen of Hearts-collectie. #MakingHistory100

Hoi, wilt u zich met ons mengen?

Onze maandelijkse nieuwsbrief geeft u recepten, tips and tricks, promoties en nieuws over KitchenAid.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.