Open de deur voor virtuositeit

De Side-by-Side koelkast heeft genoeg ruimte voor al uw favoriete ingrediënten. De energie-efficiëntie ervan kent alleen zijn gelijke in het efficiënte ruimtegebruik.

Nettocapaciteit: 615 l Koelkastcapaciteit: 363 l Diepvriezercapciteit: 252 l

Opvallende kenmerken

Dynamic 0°

Dynamic 0° garandeert dat alle verse producten, vlees, vis en zuivel in optimale omstandigheden in deze speciale zone worden bewaard.

Sensor Fresh Technology

Sensor Fresh Technology bewaakt constant de temperatuur en vochtigheidsgraad in uw koelkast. Als de deur open blijft of u de koelkast met de wekelijkse boodschappen volstouwt, voelt hij de veranderingen van temperatuur en vochtigheid, en laat hij snel gekoelde lucht circuleren om de correcte temperatuur en de optimale vochtigheidsgraad te herstellen.

Shock Freezer

De Shock Freezer van KitchenAid geeft u de professionele prestaties die we beloven. Hij koelt of bevriest, en behoudt de aroma's, smaak en voedingswaarde van het voedsel dankzij twee professionele functies: Blast Chilling en Shock Freezing.

Professionele functies

 

No Frost-technologie

Dit systeem regelt de circulatie van gekoelde lucht in uw koelkast om de ideale vochtigheidsgraad te garanderen en condensatie of ijsvorming op uw voeding en de binnenoppervlakken van de koelkast te vermijden.

Hygiëne met antibacterieel filter

Met het systeem Pro Air kunt u de temperatuur en vochtigheidsgraad regelen om het voedsel uitstekend houdbaar te maken, zodat het tot vier keer langer kan worden bewaard.

Groots van binnen en groots van buiten

Design, praktische functies en veelzijdigheid

Premium interieurs

Geurige eik, glas van hoge kwaliteit en verchroomd staal zijn de voorkeurmaterialen voor twee verbazend nieuwe accessoires voor uw koelkast: een rek en een kaasdoos die de liefde van KitchenAid voor design, praktische functies en veelzijdigheid verraden.

LED-technologie

LED-technologie geeft u een langdurige oplossing met weinig onderhoud voor uitstekende verlichting. Overal in de koelkast zijn meerdere lichten doeltreffend geplaatst, waardoor het gemakkelijker is om in één oogopslag iets terug te vinden.

Ontdek ons koelassortiment met grote capaciteit

Kies het product dat beter past bij uw behoeften.

Vertigo: geïntegreerde en opvallende toepassingen

Combineer de perfectie van bodemvlakke installatie met de duurzaamheid van roestvrijstalen deuren voor een keuken die een echte chef waard is.

DOCUMENTEN EN REGISTRATIE

Download hier de gebruikershandleidingen of registreer uw product om de beste ondersteuning van KitchenAid te krijgen

HANDLEIDINGEN EN LITERATUUR

Energy Label

Downloaden

Product sheet

Downloaden

Instructions for use

Downloaden

5 JAAR GARANTIE

KitchenAid begrijpt dat u als gepassioneerde fijnproever volop van uw keuken geniet, van de ruimte houdt en alleen op het beste vertrouwt om er iets unieks van te maken.
Daarom bieden wij bij KitchenAid onze klanten een garantie van vijf jaar die het arbeidsloon en de onderdelen dekt wanneer u ten minste 3 apparaten koopt

U vindt de algemene voorwaarden van de wettelijke en contractuele garantie in het pdf-document dat u hier kunt downloaden.

GARANTIE DOWNLOADEN
Register your product

REGISTREER UW PRODUCT

Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.

REGISTREER UW PRODUCT
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.