GESUNDE ERNÄHRUNG
MIT DEM NEUEN SPIRALSCHNEIDER-ZUBEHÖR

Of je nu op zoek bent naar meer manieren om gezond te eten of verse ideeën om jouw culinaire creativiteit te verkennen, de nieuwe spiraalsnijder wordt vast en zeker jouw nieuwe bondgenoot in de keuken. De KitchenAid Spiraalsnijder is ontworpen in duurzaam metaal en biedt 9 combinaties om in spiralen en krullen te snijden, te schillen en te ontkernen.

CREATIEF MET FRUIT EN GROENTEN!

Met dit nieuwe hulpstuk maak je creatieve fruit- en groentesalades. We weten allemaal dat meer fruit en groente eten de oplossing is voor een lang en gezond leven. Maar het kan een uitdaging zijn om nieuwe interessante manieren te vinden om ze te bereiden. Bevestig de nieuwe Spiraalsnijder met schil-, ontkern- en snijdfunctie aan de aandrijfnaaf van jouw KitchenAid Artisan Mixer/Keukenrobot en ervaar wat handenvrij verwerken betekent terwijl de mixer zich razendsnel door het fruit of de groenten van jouw keuze werkt.

LAAT JE INSPIREREN DOOR DE 4 SNEL VERWISSELBARE MESSEN!

De KitchenAid Spiraalsnijder maakt gebruik van 4 snel verwisselbare messen en een optioneel schilmes om je inspiratie te geven voor gezonde versies van klassieke recepten waarbij je jouw culinaire creativiteit de vrije loop kunt laten.

- Het dunne spiraalmes snijdt fruit en groenten in dunne slierten (4 mm x 4 mm) die op spaghetti lijken

- Het medium spiraalmes snijdt fruit en groente in dikkere slierten van 4 mm x 6 mm om aardappelen en courgettes snel en eenvoudig aan stoofpotjes en soepen toe te voegen

- Het krulmes met ontkerner van 12 mm maakt spiralen van 4 mm van fruit of groente met een kleinere kern.

- Het krulmes met ontkerner van 23 mm is precies wat je nodig hebt om spiralen van 4 mm te maken. Dit mes is fantastisch voor courgettes en rode bietjes

- Het schilmes schilt ook moeiteloos en automatisch, apart of in combinatie met een van de messen


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.