EEN ABSOLUTE LUXE
VOOR WIE MEER VERLANGT VAN DE VAATWASMACHINE

40% MEER LAADVERMOGEN IN VERGELIJKING MET NORMALE VAATWASMACHINES MET DEZELFDE AFMETINGEN.

XXLENCE van KitchenAid, geïnspireerd aan de professionele vaatwasmachines gebruikt in de restaurants, met het laadsysteem met 4 flexibele rekken en desbetreffende sproeizones, garandeert onberispelijke resultaten ook met een volle lading en met borden van alle maten.

Kan grote borden en potten bevatten, die gewoonlijk met de hand moeten gewassen worden, zoals dienborden en braadpannen tot een hoogte van 39 cm. Dankzij een ruime waaier van speciale kenmerken wordt op het einde van iedere cyclus een perfect wassen en drogen van alle potten, borden, bestekken of glazen gegarandeerd.

KENMERKEN EN VOORDELEN

Laadsysteem met 4 rekken. Kan tot 7 mandjes bevatten voor gelijk welke lading en biedt bovendien een ruime waaier van mogelijkheden van configuratie.

Sproei-armen met een hoge efficiëntie, 3 Power Zones. 10 sproei-armen in roestvrij staal met een heel hoge efficiëntie met 3 Power Zones geïntegreerd in een volledig gesoldeerde kuip garanderen een onberispelijke schoonmaak van de hele lading.

Turbo-droogsysteem. Na de eindfase van het spoelen, wordt de vochtige lucht aan de binnenkant van de machine gemengd met de droge lucht afkomstig van de buitenkant, waarbij een meer efficiënt drogen van de hele lading wordt gegarandeerd.

Componenten van hoge kwlaiteit. Mandjes, laadrekken, sproeibuizen en -armen, filters, externe basis, pootjes, bevestigingen bovenste mandje en weerstanden zijn volledig in staal, daar waar ze elders dikwijls in plastic zijn.

Systeem van overstromingsbeveiliging. Een gevorderd systeem van overstromingsbeveiliging, dat wel 16 verschillende punten dekt, beschermt de vaatwasmachine en de keuken tegen de schade die de waterlekken kunnen veroorzaken.

Display LCD. Het display, met touch screen met vloeibare kristallen, is gemakkelijk te gebruiken, in te stellen en te lezen en toont alle opties voor het wassen, alsook de resterende tijd vóór het einde van het programma.

Optie Time Saver. Bespaar van 30 tot 80 minuten per lading, door de cycli van de programma’s Normaal en Intens te verminderen. Je bekomt dezelfde prestaties met slechts een lichte stijging van het verbruik van water en elektrische energie.


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.