KitchenAid Vertigo koelkasten en wijnkasten

GROOTS, BINNEN EN BUITEN

Excellente bewaaromstandigheden en flexibiliteit, voldoet tegelijk aan al uw installatievereisten: het assortiment Vertigo combineert in elk detail een perfecte mix van spitstechnologie, professionele prestaties en vakmanschap.

Maximale vrijheid van meningsuiting

Dubbele koelkast en een aparte wijnkast of

een koelkast-wijnkast-combinatie?

2 of zelfs 3 toestellen?

Kies uw ideale combinatie, er zijn geen grenzen!

Ontworpen om te voldoen aan al uw behoeften

Ingebouwd

Geniet van de slanke look van een product dat naadloos past bij uw keukenkasten.

Geïntegreerd

U krijgt het beste van beide werelden: volledige vlakbouw installatie met de robuustheid van roestvrijstalen deuren.

Vrijstaand

De geïntegreerde versie kan worden afgedekt met een roestvrijstalen schaal om een elegant, volledig metalen vrijstaand element te worden.

 

Gebouwd volgens de combinatie van uw voorkeur

Het assortiment van Vertigo voldoet niet alleen voor al uw bewaarbehoeften, maar geeft u ook de mogelijkheid om de ruimte van uw keuken op maat te ontwerpen.

Veelzijdig, net als uw behoefte aan ruimte

U kunt uw koelkast volledig reorganiseren om te voldoen aan uw specifieke eisen door het grote, multifunctionele, onderste ladecompartiment op maat te maken.

Grote capaciteit, grote flexibiliteit

Geef meer ruimte aan uw frisse ideeën: Vriezers van Vertigo geven u een ruime opslagcapaciteit van 460 liter, en de wijnkasten kunnen tot 81 flessen bevatten.

Perfect, van wijngaard tot glas

Wijnkasten van Vertigo zijn ontworpen om de typische opslagomstandigheden van een ondergrondse wijnkelder in het leven te roepen. Ze beschikken over een deur met drie lagen glas, wat een doeltreffende manier is om te beschermen tegen UV-stralen, terwijl het antivibratiesysteem elke beweging tot een minimum beperkt, waardoor de veiligste omgeving voor de meest delicate flessen wordt geschapen. Door precieze temperatuur- en vochtigheidscontrole is het compartiment voor bewaren en rijpen van rode wijn van Vertigo geschikt voor fijne, rode wijnen.

Koelkasten van Vertigo: opvallende kenmerken

MULTI-TEMPERATUUR LADE

De multi-temperatuur lade kan als extra koelruimte worden gebruikt, zodat u meer plaats hebt voor uw verste ingrediënten.

DYNAMIC 0°

Dynamic 0° is een compartiment met dubbele lade met een speciaal koelsysteem en temperatuursensors.

EVEN AIRFLOW SYSTEEM

Het verdeelt de koude lucht gelijkmatig om onafhankelijke ventilatie in elk compartiment te garanderen en de ideale omgeving te creëren om voedsel langer te bewaren.
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.