KitchenAid Vertigo koelkasten en wijnkasten -
Ruim aan de binnenkant en perfect design aan de buitenkant.

Ambachtelijke kwaliteit

Een dynamisch koelsysteem met professionele prestaties

KitchenAid Vertigo biedt u koelkasten en wijnkasten die garant staan voor het ideale behoud van uw voedsel en perfecte omstandigheden voor al uw wijnen.

Veelzijdig, om aan al uw ruimtevereisten te beantwoorden

Vertigo vriezers bieden een ruime bewaarinhoud van 460 liter. De wijnkasten bieden plaats aan tot maar liefst 81 wijnflessen.

Vertigo is een flexibel bewaarsysteem dat werd ontworpen om aan al uw behoeftes te voldoen

Dubbele koelkast en een afzonderlijke wijnkast of een combinatie van koelkast en wijnkast? Vrijstaande, inbouw- of volledig verzonken installatie? 2 of zelfs 3 apparaten? De mogelijkheden zijn oneindig!

VERTIGO GEÏNTEGREERDE INSTALLATIE

Vertigo: elettrodomestici integrati e di carattere

Vertigo: geïntegreerde en karakteristieke apparaten

Combineer de perfectie van in de vloer verzonken installatie met de duurzaamheid van roestvrijstalen deuren voor een keuken die een echte chef-kok waardig is.
Ontdek de collectie

VERTIGO INBOUWINSTALLATIE

Vertigo. C'è, ma non si vede

Vertigo. Het is er wel, maar je ziet het niet.

Professionele bewaring met optimale prestaties door apparaten die naadloos aansluiten op de rest van uw keuken
Ontdek de collectie

VERTIGO VRIJSTAANDE INSTALLATIE

Massima libertà di espressione con Vertigo

Maximale vrijheid en creativiteit met Vertigo

Dankzij elegante roestvrijstalen panelen bieden vrijstaande koelkasten en wijnkasten een grote veelzijdigheid.
Ontdek de collectie

KENMERKEN

WIJNKASTEN

BEWAREN EN RIJPEN VAN RODE WIJN

Vertigo biedt vereenvoudigde koelsystemen voor uw wijn. Dankzij de nauwkeurige temperatuur- en vochtigheidscontrole is het Preserve & Age Red Wine compartiment van Vertigo wijnkasten ideaal voor het bewaren en laten rijpen van verfijnde rode wijnen.

WIJNKASTEN

ANTI-TRILLINGSSYSTEEM

Efficiënte compressorisolatie garandeert volledige bescherming tegen trillingen, waardoor zelfs voor de meest delicate flessen een veilige omgeving wordt gecreëerd.

WIJNKASTEN

DRIE LAGEN BESCHERMING

Vertigo wijnkasten werden ontworpen met een doelstelling voor ogen: het reproduceren van de bewaaromstandigheden in een ondergrondse wijnkelder zodat uw meest verfijnde wijnen hun kleur, smaak en consistentie behouden. Licht en een te hoge of te lage temperatuur zijn een aantal van de meest schadelijke factoren die de bewaring nadelig zouden kunnen beïnvloeden. Daarom gebruikt KitchenAid driedubbel glas in de deuren voor een maximale bescherming tegen schadelijke uv-stralen en temperatuurschommelingen.

KOELKASTEN

DYNAMIC 0°

Dynamic 0° is een compartiment met een dubbele lade dat al uw producten perfect vers houdt: vlees, vis en zuivelproducten worden bewaard in ideale bewaaromstandigheden terwijl fruit en groente knapperig en langer vers blijft. Lage temperaturen in combinatie met de juiste vochtigheidsgraad vertragen de verspreiding van bacteriën en behoeden vers voedsel voor bederf zodat het langer kan worden bewaard. U kiest voor deze lades een temperatuur tussen -2 en +2 °C en de vochtigheidsgraad in het compartiment wordt automatisch aangepast.

KOELKASTEN

MULTI-TEMPERATURE DRAWER

De ruime Multi-Temperature Drawer kan op maat worden aangepast om aan een reeks gebruiksvereisten te voldoen via het Vertigo Access menu. De Multi-Temperature Drawer kan als extra koelkastruimte worden gebruikt, of ingesteld worden op de Dynamic 0° modus om u meer ruimte te geven voor uw verse producten en speciale ingrediënten. Deze lade kan ook dienst doen als vriezer om uw diepgevroren producten te bewaren of uw favoriete gerechten in te vriezen en bij de hand te hebben wanneer u ze nodig heeft.

KOELKASTEN

INSTELBARE PLANKEN

De ruimte in uw koelkast indelen en beheren was nog nooit zo eenvoudig. De planken van Vertigo bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit zodat zelfs de grootste verpakkingen, de hoogste flessen of de breedste schalen in uw koelkast passen. U kunt ze uitnemen en terugplaatsen op de hoogte die u wilt en zo uw hele koelkast omtoveren in een veelzijdige, wonderbaarlijk praktische en perfect georganiseerde ruimte.

KOELKASTEN

SCHARNIEREN MET DUBBELE BEWEGING

De gepatenteerde scharnieren met dubbele beweging zijn een combinatie van technologische innovatie en design. Ze bieden u onbeperkte mogelijkheden bij het ontwerpen van uw keuken. Elk Vertigo model kan verzonken worden geplaatst voor een perfecte integratie met kastjes en aanrechtbladen zodat een zuivere, luxueuze afwerking ontstaat. Stevigheid en duurzaamheid zijn essentiële eigenschappen: daarom heeft KitchenAid gekozen voor scharnieren met een zelfbalancerende beweging om stabiliteit en langdurige uitstekende prestaties te garanderen, zelfs wanneer de deur van de koelkast al duizenden keren open en dicht is geweest.

KOELKASTEN

AUTOMATISCHE ICE MAKER

Elk model uit het assortiment Vertigo-koelapparatuur is uitgerust met een volautomatische ijsmachine die rechtstreeks op de waterleiding is aangesloten. De ijsmaker is voorzien van een waterfilteringssysteem dat ervoor zorgt dat uw ijsblokjes altijd zuiver en geurloos zijn en perfect smaken.

KOELKASTEN

TOTAL NO FROST

Het Total No Frost systeem van Vertigo is volledig automatisch zodat u de koelkast, het Dynamic 0° compartiment of de Multi-Temperature Drawer niet meer regelmatig hoeft te ontdooien. Bovendien keert de koelkast na het openen van de deur sneller terug naar de ingestelde temperatuur.

KOELKASTEN

SNEL KOELEN EN INVRIEZEN

Zodra u thuiskomt van uw wekelijkse bezoek aan de supermarkt is het altijd goed om uw verse producten onmiddellijk te koelen om ze langer vers te houden. De speciale Shopping-functie verlaagt de temperatuur in de koelkast en de vriezer met één druk op de knop, zodat ook uw pas gekochte boodschappen veilig en snel tot de juiste temperatuur kunnen worden gekoeld.

KOELKASTEN

LED-VERLICHTING

Dankzij de led-verlichting met optimaal geplaatste en strategisch gerichte lichtpunten heeft u een perfect beeld van de inhoud van de koelkast, wordt het energieverbruik tot een minimum beperkt en lijkt de beschikbare ruimte nog groter.

KOELKASTEN

SOFT CLOSING-SYSTEMEN

Alle laden van het Vertigo-systeem sluiten met een simpele aanraking zacht en geruisloos.

KOELKASTEN

EVEN AIRFLOW SYSTEM

Het Even Airflow System van Vertigo verspreidt de koude lucht gelijkmatig in de koelkast en zorgt zo voor een onafhankelijke ventilatie en homogene temperatuur in elk compartiment, waardoor de ideale omgeving ontstaat voor het langer goed houden van etenswaren en dranken.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.