EEN KOP THEE IS NOG NOOIT ZO
STIJLVOL GEWEEST

DIT PRACHTIG HEBBEDING COMBINEERT EEN STIJLVOL DESIGN MET STERKE EN DUURZAME MATERIALEN VAN TOPKWALITEIT.

Het, bijna ritueel, gebaar om te gaan zitten en een praatje te doen met een warme kop thee maakt deel uit van talrijke momenten van ons leven. Een kleurenexplosie in de keuken, een perfecte combinatie van design, kwaliteit en duurzaamheid van een heel hoog niveau, de 1,5L Artisan Waterkoker staat altijd klaar voor elke gezellige gelegenheid.

De 1,5L Artisan waterkoker wordt niet alleen gekenmerkt door een zacht en buigend design en de beschikbaarheid in verschillende kleuren, deze waterkoker met dubbele wand heeft ook heel wat hoogwaardige technische functies.

Hou je van thee? Regel de temperatuur naargelang het gekozen type infusie: lekker warm voor de delicate groene thee, kokend heet voor de ruwe Assam; en voor de meest veeleisende koks, een bouillon die nooit overkookt!

KENMERKEN EN VOORDELEN

Regelbare temperatuur. De temperatuur kan geregeld worden van 50°C tot 100°C, een functie die liefhebbers van thee en koffie toestaat om altijd de juiste temperatuur voor de infusies te hebben (Witte Thee 70°C, Groene Thee 80°C, Koffie 95°C).

Temperatuurindicator. De temperatuur kan gemakkelijk gemeten worden dankzij de indicator op de voorkant van de waterkoker, terwijl op de achterkant een kijkvenstertje het waterpeil toont.

Dubbele wand. De constructie van de dubbele wand houdt het water langer warm, reduceert het geluid en voelt koel aan aan de buitenkant.

Sterke metalen basis. De sterke metalen basis geeft aan de waterkoker een geruststellend gevoel van stabiliteit, terwijl de zachte greep toestaat het toestel op een comfortabele en handige manier te gebruiken.

Eenvoudige drukknop. Zelfs het vullen van de waterkoker kan aangenaam zijn, dankzij de speciale drukknop die het deksel op een eenvoudige en zachte manier opent.

300W vermogen. Met een vermogen van 300W, zal het water beginnen koken in een recordtijd!

Kalkfilter. Een vervangbare kalkfilter achter de tuit zuivert het water en garandeert hierbij resultaten van een heel hoge kwaliteit.


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.