KOTSS 60602 - 859991533420

Een zee van kenmerken voor een perfecte, veelzijdige kookervaring

U kunt uit veel door topchefs geïnspireerde functies kiezen om u te begeleiden tijdens het hele kookproces en te garanderen dat u altijd perfecte resultaten krijgt, van roosteren tot bakken en zelfs met slow cooking. U kunt ook experimenteren met nieuwe kookstijlen dankzij professionele accessoires, zoals de temperatuursonde voor meesterwerken met vleesschotels, en het dehydratatierek dat ideaal is voor fruit en groenten. Ontketen uw creativiteit!

Professionele functies

Met de Twelix Artisan Oven kunt u uit 18 professionele functies kiezen, die de tips and tricks van topchefs simuleren en bepalen welke verwarmingselementen moeten worden gebruikt

Pro Roasting

Kalfsvlees / varkensvlees Rundvlees saignant Rundvlees medium Geroosterde kop Geroosterde kalkoen Op maat

Pro Bakery

Traditioneel brood Moutbrood Pizza met dikke korst Pizza met dunne korst Quiche / pastij Stokbrood

Pro Pastry

Soesjesdeeg Croissant Biscuitgebak Rozijnencake Kruimeldeeg

Speciale functies

Lage temperatuur, hoge precisie

Speciale bereidingen

Deze oven kan u ook helpen met speciale bereidingen die lage temperaturen vereisen, zoals slow cooking, fruit en groenten drogen, en het maken van yoghurt.

Functie Twelix-Base

Deze functie verwarmt het onderste ringverwarmingselement zodat u prachtige gebakjes en pizza's krijgt, en zelfs delicatessen en cocotte. Het garandeert telkens opnieuw een perfect gebakken bodem!

ANDERE KENMERKEN

Multilevel koken

U kunt de schotels op drie verschillende niveaus plaatsen om voedsel perfect goudgeel en gelijkmatig te koken.

Functie Twelix-Grill

U kunt het onderste ringverwarmingselement en de grill activeren. Het voedsel zal op beide platen tegelijk perfect worden gekookt en gegrild.

INBEGREPEN ACCESSOIRES

Temperatuursonde

Hiermee kunt u de exacte kerntemperatuur van het voedsel meten tijdens het koken, en de oven automatisch uitschakelen als de perfecte temperatuur is bereikt.

Dehydratatierek

Voor gebruik met de speciale functie om alle voeding te drogen, van groenten zoals spinazie, tomaten en paddenstoelen tot fruit.

2 telescopische geleiders

Deze oven is uitgerust met telescopische rekken, waardoor voedsel gemakkelijk in en uit de ovenruimte kan worden geschoven om gemakkelijker te proeven en te kruiden.

1 diepe plaat

De hoge randen voorkomen dat sauzen en vloeistoffen wegdruipen, zoals bij het koken van stoofpot of gebraad.

1 rooster, 2 bakplaten

De roosters geven het voedsel de correcte luchtcirculatie. De bakplaten kunnen worden gebruikt als universele bakplaat of om kleinere vuurvaste potten te dragen.

KRIJG INSPIRATIE DOOR ONZE RECEPTEN

Roze zeebarbeel met rapen en rosti

Ontketen uw creativiteit met meer recepten

Black Steel Collection

De Twelix Oven is ook een van de apparaten in de nieuwe collectie KitchenAid Black Stainless Steel: puur zwart roestvrij staal, geborsteld voor een unieke, warme, elegante en stijlvolle look.

TWELIX MULTIFUNCTIONELE STANDARD OVEN 60 CM - NIEUW KOTSS 60602

KitchenAid heeft de Twelix oven ontworpen die 2 verschillende bereidingswijzen combineert: Standard Convection en Steam-Assisted. De multifunctionele oven KOTSS 60602 van KitchenAid geeft u 28 bereidingswijzen:
-
- 11 professionele kookfuncties: Bakken (brood, pizza, zoute cake, stokboord) en gebak (pate à choux, croissant, biscuitgebak, rozijnencake, kruimeldeeg)
- 9 speciale functies: Eco hete lucht, ontdooien, warmhouden (65°C), yoghurtbereiding (50°C), rijzen (40°C), Slow cooking van vlees of vis
- 8 traditionele functies: conventioneel, snel voorverwarmen, hete lucht, grill, convectiebakken, turbogrill, Tweli-grill en favorieten. Meer lezen ...
De extra grote ovenruimte van 73 liter geeft u 5 niveaus om uw gerechten te bereiden. Met deze multifunctionele oven van KitchenAid van 60 cm kunt u schotels op drie niveaus zetten om ze evenwichtig en prefect goudbruin te koken.
Anti-Fingerprint Stainless Steel is een speciale behandeling van alle ovens van KitchenAid om vingerafdrukken te vermijden.
Met het LCD-display kunt u programma's of de kooktemperatuur kiezen met touchbediening.
Deze oven is ook uitgerust met een voedseltemperatuurmeter. De kerntemperatuur van het voedsel is constant zichtbaar op het LCD-display, en zodra u de gewenste temperatuur hebt gekozen, blijft uw oven van KitchenAid met absolute precisie op temperatuur om bijvoorbeeld een uitstekende “intern roze” roastbeef te braden.
Bovendien is deze oven van de energieklasse A+ uitgerust met telescopische geleider om de resultaten tijdens het koken gemakkelijker te bekijken en te proeven. En de ovendeuren zijn uitgerust met het systeem Soft-Close, zodat de deur met één zwaaiende, rustige beweging sluit.
Deze oven heeft ook de pyrolytische functie. Selecteer deze automatische modus om uw oven gemakkelijk te reinigen. Bij een hoge temperatuur van 500°C vormen de afzettingen een lichte as, die gemakkelijk kan worden weggeveegd met een vochtige doek als de oven is afgekoeld. Sluiten

Specificaties


BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Type geleiders Telescopic
Regelbare kooktijd Electronic
Opties regelbare warmhoudtijd Start and Stop
Besturingssysteem Mechanical and electronic
Bruikbaar volume (van ovenruimte) - NIEUW (2010/30/EU) 73
Type energie Electric

TECHNISCHE GEGEVENS

Breedte apparaat (mm) 595
Breedte verpakt apparaat (mm) 630
Diepte apparaat (mm) 561
Diepte verpakt apparaat (mm) 650
Hoogte apparaat (mm) 595
Hoogte verpakt apparaat (mm) 690
Gewicht apparaat (kg) 37
Gewicht verpakt apparaat (kg) 39
Stroomafname (A) 16
Lengte aansluitkabel (cm) 90
Aansluitwaarde (W) 3650
Afmetingen apparaat (Groot-Middelgroot-Klein) Large
EAN-code 8003437834073
Uitvoering Built-in

VERBRUIKSWAARDEN

Energie-efficiëntieklasse - nieuw (2010/30/EC) A+
Energieverbruik per cyclus conventioneel - NIEUW (2010/30/EU) 0.91
Energieverbruik per cyclus hetelucht convectie - NIEUW (2010/30/EU) 0.7

Documenten en registratie

Download hier de gebruikershandleidingen of registreer uw product om de beste ondersteuning van KitchenAid te krijgen

Handleidingen en literatuur

Gebruiksaanwijzing

Downloaden

Productfiche

Downloaden

Energielabel

Downloaden

Productinformatieblad

Downloaden

Snelle referentiegids

Downloaden

5 jaar garantie

KitchenAid begrijpt dat u als gepassioneerde fijnproever volop van uw keuken geniet, van de ruimte houdt en alleen op het beste vertrouwt om er iets unieks van te maken.
Daarom bieden wij bij KitchenAid onze klanten een garantie van vijf jaar die het arbeidsloon en de onderdelen dekt wanneer u ten minste 3 apparaten koopt.

U vindt de algemene voorwaarden van de wettelijke en contractuele garantie in het pdf-document dat u hier kunt downloaden.

GARANTIE DOWNLOADEN

Registreer uw product

Registreer uw product

Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.

Registreer uw product

Aan de winkelwagen toegevoegd

Ga verder naar de kassa
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.