Vorige bladzijde

Crostini met chocoladetapenade

Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk de olijfolie en gesmolten chocolade onder de olijvenpuree tot een smeerbare pasta ontstaat. Kruid met peper en schep de tapenade in een kom. Dek af en zet koel weg.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

7

Ingrediënten

1

Stappen

Tijd

10'

Voorbereiding

10'

Totaal

Rooster de sneetjes stokbrood aan beide kanten krokant en verdeel er de tapenade over. Verkruimel er de geitenkaas over en serveer meteen.

Ingrediënten

  • 60 gpure chocolade (70%)
  • 300 gontpitte zwarte olijven
  • 1takje tijm
  • 5 elolijfolie
  • 24sneetjes stokbrood
  • 100 ggerijpte geitenkaas
  • -zwarte peper
Maak het nu
  • Step 1

    Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk de olijfolie en gesmolten chocolade onder de olijvenpuree tot een smeerbare pasta ontstaat. Kruid met peper en schep de tapenade in een kom. Dek af en zet koel weg. Rooster de sneetjes stokbrood aan beide kanten krokant en verdeel er de tapenade over. Verkruimel er de geitenkaas over en serveer meteen.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Open lasagne met geroosterde groenten en kruidenricotta

Verwarm de oven voor op 220°C/gasstand 7. Leg de pastavellen op een bebloemd werkvlak en snij ze uit...

  • 30' Voorbereiding
  • 20' Koken

Crostini met chocoladetapenade

Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk...

  • 10' Voorbereiding

Mini-courgettequiche

Verwam de Twelix Artisan oven op 180°C/gasstand 4.

  • 60' Voorbereiding

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor heerlijke kookinspiratie, handige tips en aanlokkelijke aanbiedingen van KitchenAid.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:


a) Ik ga akkoord met het ontvangen van gepersonaliseerde marketingberichten met betrekking tot KitchenAid en andere merken van Whirlpool Corporation.

Crostini met chocoladetapenade

Step 1

Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk de olijfolie en gesmolten chocolade onder de olijvenpuree tot een smeerbare pasta ontstaat. Kruid met peper en schep de tapenade in een kom. Dek af en zet koel weg. Rooster de sneetjes stokbrood aan beide kanten krokant en verdeel er de tapenade over. Verkruimel er de geitenkaas over en serveer meteen.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.