Vorige bladzijde

Crostini met chocoladetapenade

Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk de olijfolie en gesmolten chocolade onder de olijvenpuree tot een smeerbare pasta ontstaat. Kruid met peper en schep de tapenade in een kom. Dek af en zet koel weg.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

7

Ingrediënten

1

Stappen

Tijd

10'

Voorbereiding

10'

Totaal

Rooster de sneetjes stokbrood aan beide kanten krokant en verdeel er de tapenade over. Verkruimel er de geitenkaas over en serveer meteen.

Ingrediënten

  • 60 gpure chocolade (70%)
  • 300 gontpitte zwarte olijven
  • 1takje tijm
  • 5 elolijfolie
  • 24sneetjes stokbrood
  • 100 ggerijpte geitenkaas
  • -zwarte peper
Maak het nu
  • Step 1

    Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk de olijfolie en gesmolten chocolade onder de olijvenpuree tot een smeerbare pasta ontstaat. Kruid met peper en schep de tapenade in een kom. Dek af en zet koel weg. Rooster de sneetjes stokbrood aan beide kanten krokant en verdeel er de tapenade over. Verkruimel er de geitenkaas over en serveer meteen.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Crostini met chocoladetapenade

Step 1

Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk de olijfolie en gesmolten chocolade onder de olijvenpuree tot een smeerbare pasta ontstaat. Kruid met peper en schep de tapenade in een kom. Dek af en zet koel weg. Rooster de sneetjes stokbrood aan beide kanten krokant en verdeel er de tapenade over. Verkruimel er de geitenkaas over en serveer meteen.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.