Skip the navigation

Crostini met chocoladetapenade

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Chocolate tapenade crostini

Duration
Totaal10min
Voorbereiden10min

Hulpmiddelen

StandMixerStandMixer

Ingrediënten

60 g

pure chocolade (70%)

300 g

ontpitte zwarte olijven

1

takje tijm

5 eetlepel

olijfolie

24

sneetjes stokbrood

100 g

gerijpte geitenkaas

zwarte peper

Stap voor stap

  1. Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk de olijfolie en gesmolten chocolade onder de olijvenpuree tot een smeerbare pasta ontstaat. Kruid met peper en schep de tapenade in een kom. Dek af en zet koel weg. Rooster de sneetjes stokbrood aan beide kanten krokant en verdeel er de tapenade over. Verkruimel er de geitenkaas over en serveer meteen.