Eenvoudige blini s
Gemakkelijke blini's die een glamoureus voorgerecht zijn op elk feest.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
Serveren
150 g
patentbloem
150 ml
melk
2
eieren (gesplitst)
20 g
boter (gesmolten)
1/2 theelepel
zout
olie om te bakken
Stap voor stap
Doe de bloem, het zout, de eierdooiers, de melk en de gesmolten boter in de kom van de mixer/keukenrobot. Bevestig de platte menghaak en mix gedurende 30 seconden op snelheid 4 tot een glad beslag.
Doe de bloem, het zout, de eierdooiers, de melk en de gesmolten boter in de kom van de mixer/keukenrobot. Bevestig de platte menghaak en mix gedurende 30 seconden op snelheid 4 tot een glad beslag.
Doe de bloem, het zout, de eierdooiers, de melk en de gesmolten boter in de kom van de mixer/keukenrobot. Bevestig de platte menghaak en mix gedurende 30 seconden op snelheid 4 tot een glad beslag.
Doe de bloem, het zout, de eierdooiers, de melk en de gesmolten boter in de kom van de mixer/keukenrobot. Bevestig de platte menghaak en mix gedurende 30 seconden op snelheid 4 tot een glad beslag.
Tip: Serveer met zure room, gerookte zalm en fijngehakte bieslook.