Homemade mini pizza's geserveerd met seizoensgebonden groenten en mozzarella.
Ingrediënten
Stap 1
Plaats het deegmesje in de foodprocessor. Meng de bloem, het gist, zout en olijfolie.
Stap 2
Voeg beetje bij beetje lauw water toe en stop van zodra het een deegbal vormt. Kneed het deeg nog een aantal seconden verder in de foodprocessor. Plaats het deeg op een met bloem bestoven oppervlak en kneed snel verder tot het een glad geheel vormt. Bedek met een theedoek en laat het deeg 30 min rijzen.
Stap 3
Voorverwarm de oven op 200°C.
Stap 4
Snijd het deeg in 12 mini bollen. Rek ze uit tot mini pizza's. Plaats ze op bakpapier. Voeg op elke mini pizza tomatenpuree toe, courgette en aubergine plakjes, zout en peper. Laat 8 à 10 min verder bakken in de oven.
Stap 5
Eenmaal de mini pizza's gebakken zijn, voeg gedroogde tomaten, zwarte olijven, rucola, mini mozzarella balls en pijnboompitten toe.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Stap 1
Plaats het deegmesje in de foodprocessor. Meng de bloem, het gist, zout en olijfolie.
Stap 2
Voeg beetje bij beetje lauw water toe en stop van zodra het een deegbal vormt. Kneed het deeg nog een aantal seconden verder in de foodprocessor. Plaats het deeg op een met bloem bestoven oppervlak en kneed snel verder tot het een glad geheel vormt. Bedek met een theedoek en laat het deeg 30 min rijzen.
Stap 3
Voorverwarm de oven op 200°C.
Stap 4
Snijd het deeg in 12 mini bollen. Rek ze uit tot mini pizza's. Plaats ze op bakpapier. Voeg op elke mini pizza tomatenpuree toe, courgette en aubergine plakjes, zout en peper. Laat 8 à 10 min verder bakken in de oven.
Stap 5
Eenmaal de mini pizza's gebakken zijn, voeg gedroogde tomaten, zwarte olijven, rucola, mini mozzarella balls en pijnboompitten toe.