i
Vorige bladzijde

Pannenkoeken gevuld met hazelnootspread

De ultieme verwennerij? Pannenkoeken gevuld met hazelnootspread!.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

13

Ingrediënten

11

Stappen

Tijd

15'

Voorbereiding

30'

Koken

45'

Totaal

Ingrediënten

Hoeveel porties?

  • 90 ghazelnoten
  • 4 eetlepelsneutrale olie
  • 1/4 theelepelzout (voor hazelnootspread)
  • 1,5 eetlepelpoedersuiker
  • 175 gmelkchocolade, gesmolten
  • 1/2 eetlepelcacaopoeder
  • 120 gbloem
  • 1,5 theelepelbakpoeder
  • 2 eetlepelsbasterdsuiker
  • 1/8 theelepelzout (voor pannenkoekbeslag)
  • 0.5ei
  • 120 mlmelk
  • 2 eetlepelsboter, om de pan mee in te vetten
  • 180 ghazelnoten
  • 8 eetlepelsneutrale olie
  • 1/2 theelepelzout (voor hazelnootspread)
  • 3 eetlepelspoedersuiker
  • 350 gmelkchocolade, gesmolten
  • 1 eetlepelcacaopoeder
  • 240 gbloem
  • 3 theelepelsbakpoeder
  • 4 eetlepelsbasterdsuiker
  • 1/4 theelepelzout (voor pannenkoekbeslag)
  • 1ei
  • 240 mlmelk
  • 4 eetlepelsboter, om de pan mee in te vetten
  • 270 ghazelnoten
  • 12 eetlepelsneutrale olie
  • 3/4 theelepelzout (voor hazelnootspread)
  • 4,5 eetlepelpoedersuiker
  • 525 gmelkchocolade, gesmolten
  • 1,5 eetlepelcacaopoeder
  • 360 gbloem
  • 4,5 theelepelbakpoeder
  • 6 eetlepelsbasterdsuiker
  • 3/8 theelepelzout (voor pannenkoekbeslag)
  • 1.5ei
  • 360 mlmelk
  • 6 eetlepelsboter, om de pan mee in te vetten
Maak het nu
  • Stap 1

    Doe de hazelnoten op een bakplaat en rooster ze 10 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven.

  • Stap 2

    Laat alles afkoelen en verwijder de losse velletjes.

  • Stap 3

    Doe de hazelnoten in de kan van de KitchenAid K400 blender en mix op snelheid 5 tot de noten zijn verwerkt tot een pasta. Schraap omlaag langs de zijkant om ervoor te zorgen dat alle noten worden meegenomen.

  • Stap 4

    Voeg olie, zout en poedersuiker toe. Mix op snelheid 5 gedurende 2 minuten.

  • Stap 5

    Voeg de gesmolten chocolade toe en mix op snelheid 5 tot het mengsel helemaal glad is. Voeg vervolgens het cacaopoeder toe en meng het erdoor.

  • Stap 6

    Doe de hazelnootspread in een spuitzak met een middelgrote ronde spuitmond en laat afkoelen.

  • Stap 7

    Doe de bloem, het bakpoeder, de basterdsuiker, het zout, het ei en de melk in de kom van een mixer/keukenrobot met draadgarde. Mix op snelheid 4 tot je een glad, dik beslag hebt.

  • Stap 8

    Verhit wat boter in een pannenkoekpan op middelhoog vuur.

  • Stap 9

    Doe een halve lepel pannenkoekbeslag in de pan. Bak 90 seconden totdat de pannenkoek half gaar is.

  • Stap 10

    Spuit wat hazelnootspread in het midden van de pannenkoek. Bedek de spread met wat meer pannenkoekbeslag.

  • Stap 11

    Draai de pannenkoek om en bak 3 minuten of totdat beide kanten goudbruin zijn.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor nieuws en aanbiedingen van KitchenAid en profiteer van 5% korting op je volgende aankoop.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:


a) Ik ga ermee akkoord om aangepaste marketingcommunicatie te ontvangen van KitchenAid en andere merken van WhirlPool Corporation, evenals een eenmalige 5% korting op mijn volgende aankoop.



Je kunt je persoonlijke kortingscode maar één keer verzilveren op kitchenaid.nl. Deze kan niet worden gecombineerd met andere KitchenAid kortingen of promoties. Je ontvangt de kortingscode via een e-mail wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt. Je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Pannenkoeken gevuld met hazelnootspread

Stap 1

Doe de hazelnoten op een bakplaat en rooster ze 10 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven.

Stap 2

Laat alles afkoelen en verwijder de losse velletjes.

Stap 3

Doe de hazelnoten in de kan van de KitchenAid K400 blender en mix op snelheid 5 tot de noten zijn verwerkt tot een pasta. Schraap omlaag langs de zijkant om ervoor te zorgen dat alle noten worden meegenomen.

Stap 4

Voeg olie, zout en poedersuiker toe. Mix op snelheid 5 gedurende 2 minuten.

Stap 5

Voeg de gesmolten chocolade toe en mix op snelheid 5 tot het mengsel helemaal glad is. Voeg vervolgens het cacaopoeder toe en meng het erdoor.

Stap 6

Doe de hazelnootspread in een spuitzak met een middelgrote ronde spuitmond en laat afkoelen.

Stap 7

Doe de bloem, het bakpoeder, de basterdsuiker, het zout, het ei en de melk in de kom van een mixer/keukenrobot met draadgarde. Mix op snelheid 4 tot je een glad, dik beslag hebt.

Stap 8

Verhit wat boter in een pannenkoekpan op middelhoog vuur.

Stap 9

Doe een halve lepel pannenkoekbeslag in de pan. Bak 90 seconden totdat de pannenkoek half gaar is.

Stap 10

Spuit wat hazelnootspread in het midden van de pannenkoek. Bedek de spread met wat meer pannenkoekbeslag.

Stap 11

Draai de pannenkoek om en bak 3 minuten of totdat beide kanten goudbruin zijn.

top

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.