De ideale dip om met je bubbel te delen bij de apero? Kies voor de hummus met geroosterde paprika's, heerlijk gekruid en lichtjes pikant. Serveer ze met naans of crackers, smakelijk!.
Ingrediënten
Step 1
Voorverwarm de oven op 200°.
Step 2
Plaats de paprika's op de bakplaat en voeg wat olijfolie en zout toe. Gril in de oven gedurende 25 min (tot zacht en lichtjes zwart) of gril ze op de barbecue. Voeg gedurende de laatste 5 min de look toe aan de bakplaat. Laat afkoelen.
Step 3
Vervolgens voeg alle ingrediënten toe in de K400 blender en mix tot een glad geheel. Aarzel niet om een eetlepel warm water toe te voegen voor een meer romig resultaat.
Step 4
Toast de naans en snijd ze in driehoekige vormen. Hak de peterselie. Serveer de hummus in een kom. Strooi er wat gerookte paprika, pijnboompitten en peterselie over.
Onze favoriete gerechten
Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.
Step 1
Voorverwarm de oven op 200°.
Step 2
Plaats de paprika's op de bakplaat en voeg wat olijfolie en zout toe. Gril in de oven gedurende 25 min (tot zacht en lichtjes zwart) of gril ze op de barbecue. Voeg gedurende de laatste 5 min de look toe aan de bakplaat. Laat afkoelen.
Step 3
Vervolgens voeg alle ingrediënten toe in de K400 blender en mix tot een glad geheel. Aarzel niet om een eetlepel warm water toe te voegen voor een meer romig resultaat.
Step 4
Toast de naans en snijd ze in driehoekige vormen. Hak de peterselie. Serveer de hummus in een kom. Strooi er wat gerookte paprika, pijnboompitten en peterselie over.