i
Vorige bladzijde

Tagliatelle met krab, citroen en verse tuinkruiden

Plaats de tagliatellesnijder op de mixer en duw er de pastavellen door op snelheidsstand 2. Vang de pastaslierten op met de handen zodra ze uit de snijder komen. Leg de tagliatelle in een enkele laag op een schone keukenhanddoek of hang ze op een droogrek.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

12

Ingrediënten

3

Stappen

Tijd

50'

Voorbereiding

15'

Koken

65'

Totaal

Laat de pasta 30 minuten drogen en gebruik meteen. Of wentel licht in bloem en bewaar in een luchtdichte doos.

Ingrediënten

  • 1portie pastadeeg, bereid met 1 el piment d’espelette en uitgerold tot op stand 6
  • 125 mlolijfolie
  • 2tenen knoflook
  • 2zachte rode chilipepers
  • 300 gvers wit krabvlees
  • 2 elfijngehakte bladpeterselie
  • 1 elfijngehakte dragon
  • 2 elfijngehakte dille
  • 1 elfijngehakte munt
  • 1 elfijngesnipperd bieslook
  • 1-2sap van citroenen
  • -versgemalen zwarte peper en zout
Maak het nu
  • Step 1

    Plaats de tagliatellesnijder op de mixer en duw er de pastavellen door op snelheidsstand 2. Vang de pastaslierten op met de handen zodra ze uit de snijder komen. Leg de tagliatelle in een enkele laag op een schone keukenhanddoek of hang ze op een droogrek. Laat de pasta 30 minuten drogen en gebruik meteen. Of wentel licht in bloem en bewaar in een luchtdichte doos.

  • Step 2

    Verhit de olijfolie in een pan met zware bodem. Snij de knoflook en chilipepers in plakjes met de schaaftrommel van de roterende groenteschaaf en -rasp op stand 4. Fruit de knoflook en chilipepers 5 minuten tot ze lichtgekleurd zijn. Haal de pan van het vuur en laat 10 minuten infuseren. Roer er de krab, kruiden en citroensap naar smaak onder. Kruid met peper en zout.

  • Step 3

    Kook de tagliatelle in een ruime hoeveelheid gezouten water beetgaar. Laat uitlekken, maar laat een tweetal eetlepels kookvocht achter in de pan. Voeg de tagliatelle en krabsaus toe en roer om tot de pasta volledig bedekt is met saus. Serveer meteen.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor nieuws en aanbiedingen van KitchenAid en profiteer van 5% korting op je volgende aankoop.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:


a) Ik ga ermee akkoord om aangepaste marketingcommunicatie te ontvangen van KitchenAid en andere merken van WhirlPool Corporation, evenals een eenmalige 5% korting op mijn volgende aankoop.



Je kunt je persoonlijke kortingscode maar één keer verzilveren op kitchenaid.nl. Deze kan niet worden gecombineerd met andere KitchenAid kortingen of promoties. Je ontvangt de kortingscode via een e-mail wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt. Je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

Tagliatelle met krab, citroen en verse tuinkruiden

Step 1

Plaats de tagliatellesnijder op de mixer en duw er de pastavellen door op snelheidsstand 2. Vang de pastaslierten op met de handen zodra ze uit de snijder komen. Leg de tagliatelle in een enkele laag op een schone keukenhanddoek of hang ze op een droogrek. Laat de pasta 30 minuten drogen en gebruik meteen. Of wentel licht in bloem en bewaar in een luchtdichte doos.

Step 2

Verhit de olijfolie in een pan met zware bodem. Snij de knoflook en chilipepers in plakjes met de schaaftrommel van de roterende groenteschaaf en -rasp op stand 4. Fruit de knoflook en chilipepers 5 minuten tot ze lichtgekleurd zijn. Haal de pan van het vuur en laat 10 minuten infuseren. Roer er de krab, kruiden en citroensap naar smaak onder. Kruid met peper en zout.

Step 3

Kook de tagliatelle in een ruime hoeveelheid gezouten water beetgaar. Laat uitlekken, maar laat een tweetal eetlepels kookvocht achter in de pan. Voeg de tagliatelle en krabsaus toe en roer om tot de pasta volledig bedekt is met saus. Serveer meteen.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.