i

Just for me

Het centrale middelpunt in huis. De keuken is niet langer alleen maar een plek om te koken, maar een multifunctionele ruimte om elkaar te ontmoeten en waar je, waarom ook niet, je eigen stijl kunt laten zien.

Vooral in Italiaanse huizen is de keuken een van de meest gebruikte ruimte in huis: hier worden gasten vermaakt, bereiden ze lunches met het gezin en maken de kinderen hun huiswerk. Kortom, de keuken is nog steeds het hart van het huis. Vanuit het oogpunt van stijl en design is het daarom belangrijk om in deze multifunctionele ruimte een praktisch en elegant interieur te kiezen die de tand des tijds doorstaat, maar die ook iets vertellen over de persoonlijkheid van de eigenaar.

Welk design is meer geschikt voor de ene keuken dan voor de andere? Er zijn mensen die houden van minimalistisch, landelijk of mensen die de voorkeur geven aan industriëel. Maar wat ze met elkaar gemeen hebben is de zoektocht naar uniekheid. Dit laatste, samen met de tijd, is een van de zeldzaamheden van de hedendaagse samenleving en daarom is het zo kostbaar in de ogen van designliefhebbers. De constante zoektocht naar unieke stukken die op maat zijn gemaakt

Sterker nog, de meest verfijnde kopers zijn pas tevreden als ze iets heel speciaals en op maat gemaakt vinden. Tegenwoordig vooral geholpen door de vele digitale platforms die zijn ontworpen om limited editions te vinden of door grote merken die ‘op maat gemaakte’ service bieden.

Als het waar is dat in de afgelopen jaren de keuken een van de ruimtes van het huis is waarin het grootste verlangen naar experimenteren zich heeft ontwikkeld, dan is het ook waar dat men niet alleen hightech leeft. Beter gezegd, de efficiënte oplossingen die wandkasten, voorraadkasten en laden bieden maken het niet alleen, Deze worden vergezeld door persoonlijke elementen, verrijkt door extreme aandacht voor detail en door ontwerpers geholpen om een van de meest geliefde omgevingen van het huis te optimaliseren. 

De keuze voor een op maat gemaakt ontwerp wordt steeds populairder. Juist omdat het waarde aan uw huis geeft, uniek en speciaal maakt en zorgt voor een bredere veelzijdigheid van de meubels. En dat niet alleen. Ook het werkblad wordt tegenwoordig op maat gemaakt en op basis daarvan heeft KitchenAid besloten de meest veeleisende klant tevreden te stellen en een op maat gemaakte roestvrijstalen top te presenteren, gemaakt met ambachtelijke geest maar technologisch karakter. Dit werkblad is het eerste vleugje uniciteit die in de moderne keuken zal worden geplaatst, te personaliseren in elk opzicht, in de ruimte en met de apparaten die het verrijken.

Gerelateerde inhoud

top

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.