Skip the navigation

Wortel- en gembersoep

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Carrot and ginger soup

Duration
Totaal43min
Voorbereiden8min
Koken35min

Hulpmiddelen

CookProcessorCookProcessor

Ingrediënten

Serveren

100 g

uien, gepeld en in vieren gesneden

30 g

verse gember, geschild en grof gehakt

600 g

wortels, geschild, in plakjes van 1 cm.

1 blokje

groentebouillon

500 ml

Water

1

kruidenbuiltje

400 ml

kokosmelk

peper

zout

verse koriander

Stap voor stap

  1. Plaats het MultiBlade-mes in de kom. Schil en hak de wortels en gember, snijd de ui in vier stukken en doe alles in de kom met de olie. Selecteer 'BOIL P1'. Sluit het deksel en druk op Start. Als de toon klinkt, open je het deksel en voeg je water en zout toe. Stel de temperatuur in op 120 °C, 15 min. snelheid 2. Druk op Start.

  2. Serveer met croutons en dille.

  3. Doe de resterende kokosmelk in de kom. Breng op smaak met peper en zout en bestrooi met verse koriander. Serveer heet.

  4. Voeg voor een romiger resultaat de wortels samen met de uien toe in stap 1 en ga verder met het recept.