Sous-vide koken
Thuis koken als een chef-kok

Ambachtelijke kwaliteit

Een drie-in-één systeem ...

Het Chef Touch systeem bestaat uit een vacuümtoestel voor het bewaren van voedsel met de sous-vide techniek, een stoomoven en een snelvriezer om voedsel snel af te koelen en te bevriezen.

Sous-vide kookmethode

Met het vacuümtoestel kunt u uw rauwe of verse ingrediënten samen met kruiden in speciale zakjes vacuüm verpakken. Het voedsel kan daarna in de stoomoven worden bereid en onmiddellijk worden opgegeten of in de koelkast of vriezer worden bewaard.

Bewaar uw gerechten en serveer ze op het beste moment!

De snelvriezer is in staat rauw of bereid voedsel in een paar minuten af te koelen of te bevriezen, met behoud van het aroma, de smaak en de voedingswaarden van het voedsel met de 2 professionele functies: Blast Chilling en snelvriezen.

Hoogtepunten

Chef Touch Sous-vide

De revolutionaire apparatuur van KitchenAid Chef Touch is een sous-vide kooksysteem dat speciaal werd ontworpen voor bij u thuis.

Geïnspireerd op het design van de Artisan Mixer/Keukenrobot

KitchenAid heeft zijn grote apparaten in een nieuw jasje gestoken

Gamma Chef Touch

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inschrijven

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.