Startpagina> Alle keukenapparatuur

Alle keukenapparatuur

Keukenapparatuur gemaakt voor makers

Als sinds de allereerste dag ontwerpt KitchenAid keukenapparatuur met de maker in het achterhoofd. Alle apparaten hebben als doel de deur naar nieuwe mogelijkheden te openen en je te helpen de beste resultaten te bereiken.
Mixers brengen creativiteit in de keuken
Maak creatieve gerechten vol fantasie met een mixer. Je kunt er niet alleen mee mengen, kloppen, kneden en zelfs raspen, maar bovendien kun je er allerlei fantastische optionele hulpstukken op bevestigen. Geef hem helemaal je eigen draai dankzij de verschillende stijlopties en begin met maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.
Blenders voor voeding thuis
Met een krachtige blender kun je veel meer dan smoothies maken. Met deze kleine keukenapparaten maak je allerlei heerlijke gerechten en lekkernijen maken, van stevige warme soepen en pittige dipsauzen tot notenpasta's en ijsdranken. Start een voedzamere dagelijkse routine.
Met een koffiezetapparaat voel je je thuis
Of je nu een espressofan of liefhebber van cold brew bent of de voorkeur geeft aan een romige latte, wij hebben het juiste koffiezetapparaat voor je. Met een mooi uiterlijk en roestvrijstalen accenten zijn ze zowel stijlvol als efficiënt. Het is tijd om van je keuken je favoriete café te maken.
Snoerloze collectie
Laat zien dat je een echte maker bent met onze collectie snoerloze apparaten. De hakmolen, handmixer en staafmixer zijn compact en zien er leuk uit op je aanrecht zonder rondslingerende kabels. Bovendien heb je zo volledige bewegingsvrijheid.
Ontbijten betekent meer dan alleen eten
Transformeer je ochtendroutine met KitchenAid. Bereid je voor op de uitdagingen van de dag met heerlijke verse koffie, verfijnde kruidenthee en bagels of knapperige toast. Met deze stijlvolle elektrische keukenapparatuur kun je niet wachten om op te staan.
Handige hulpmiddelen voor kleine klusjes
Met een handige keukenhulp in de hand gaat alles gewoon sneller. In deze apparaten zijn de techniek van onze KitchenAid mixers/keukenrobots gecombineerd met gemak en een ergonomisch ontwerp, zodat ze een genot zijn om te gebruiken. Ze zijn licht genoeg om met één hand te gebruiken en worden geleverd met verschillende accessoires.
Je eigen chef-kok in huis
De dagen zijn voorbij dat je voor een maaltijd alleen maar uien aan het snijden en wortels aan het schillen was. Nu kun je groenten, fruit, vlees, kruiden en andere ingrediënten verwerken tot elke gewenste grootte en consistentie. Realiseer je wildste ideeën met onze nieuwste hulpmiddelen.

Het teken van kwaliteit

Als je dol bent op lekkere dingen maken, wil je natuurlijk wel de beste hulpmiddelen om je daarbij te helpen. Daarom ontwikkelen we producten en accessoires met materialen van de hoogste kwaliteit, voegen we slimme details toe, gebruiken we de nieuwste innovaties en zijn ze eenvoudig schoon te maken.

Apparaten die door jong en oud kunnen worden gebruikt.

Dat is het kenmerk van de maker.

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.