i

Handmixers helpen je keer op keer

Wil je de kracht van een mixer voor snelle, kleine klussen? Pak dan een handmixer van KitchenAid. Deze veelzijdige apparaten combineren de uitstekende designkwaliteit, kennis en kwaliteit van de iconische KitchenAid mixer. Ze zijn handig voor taken als het opkloppen van een citroenvinaigrette of zelfs het kneden van zwaar deeg om dit mooi elastisch te maken.

Meer dan een elektrische garde: de handmixer met 9 snelheden - Artisan

Nauwkeurige controle met variabele snelheden

Drukke koks houden van de flexibiliteit van een handmixer. Je kunt alles mengen met onze handmixer met 9 snelheden - Artisan, die je nauwkeurige controle geeft en zacht start om spatten van beslag en vlekken op je schort te voorkomen! Kies de snelheid die je nodig hebt, van langzaam roeren van dikke ingrediënten tot snel kloppen van eieren.

Accessoires waarmee je alles kunt maken

Afhankelijk van wat je maakt, kun je wisselen tussen de roestvrijstalen Artisan kloppers, de mengstaaf, de 16-draads garde en de kneedhaken. Zo maak je in een handomdraai schuimige smoothies en heerlijke sauzen, brood, koekjes, cakes, milkshakes, puddinkjes, slagroom en geklopte eieren. Druk gewoon op de uitwerpknop voor het snel losmaken met één hand.

Kleine dingen maken het leven gemakkelijker

Ontworpen voor gepassioneerde makers: de handmixer met 9 snelheden - Artisan heeft een vergrendelbaar draaisnoer, zodat je vrij kunt bewegen en de ingrediënten van alle kanten kunt benaderen. De zachte handgreep ligt comfortabel in de hand en de LED-indicator geeft aan welke snelheid je hebt geselecteerd. De krachtige DC-motor werkt stil en efficiënt, en levert precies genoeg vermogen voor elke taak. En het mooiste? Je kunt alles bewaren in de meegeleverde katoenen opbergtas, zodat je geen onderdelen kwijtraakt. Simpel. Was alles in het leven maar zo handig.

Red hand mixer beating egg whites for lemon meringue pie

Maak meer met de handmixer met 5 snelheden - Classic

De handmixer met 5 snelheden - Classic is ook efficiënt en stevig, en licht genoeg om te gebruiken zonder dat je je arm overbelast. Je kunt vertrouwen op de krachtige DC-motor voor snelle resultaten. Er zijn roestvrijstalen kloppers voor deeg en beslag en een draadgarde die ideaal is voor het luchtig opkloppen van room, eieren, sauzen en pudding. Maak alles van tiramisu tot vruchtencake, meringue of bosbessenpannenkoeken met je elektrische garde. Beide accessoires kunnen na gebruik in de vaatwasmachine en de handmixer met 5 snelheden - Classic zelf kun je eenvoudig schoonvegen.