Waterkokers met warme stijl

Als het tijd is voor een warme drank, wil je een elektrische waterkoker die je hier snel in kan voorzien. Zorg ervoor dat je er een kiest die energiezuinig, duurzaam en gebruiksvriendelijk is. Het kan een sieraad op het aanrecht zijn en bij elk gebruik een glimlach op je gezicht toveren.

Waterkokers

filtersprijs

Weet je het zeker?

Deze kleur is niet beschikbaar voor het product dat je momenteel hebt gekozen. Als je echt deze kleur wilt, wissen we de filters.

Waterkokers die bij jouw keuken passen

Een waterkoker is meer dan een apparaat; het kan ook een stijlstatement zijn. Kies er een die elegantie combineert met prestaties.

Snelle en efficiënte waterkokers

Je kunt tijd en energie besparen met een eigentijdse waterkoker zoals de 1,25 L waterkoker. De stijlvolle en glanzende vormgeving wordt gecombineerd met handige functies zoals snel koken en een tuit die niet druppelt, om van elk ontbijt en elke warme drank een plezierig moment te maken.

Nauwkeurige temperatuurregeling

Als je verse koffie zet, is het heel belangrijk dat je de juiste temperatuur bereikt. Maar ook als je zin hebt in een kopje thee. Voor groene en witte thee moet het water een lagere temperatuur hebben dan voor zwarte thee of kruidenthee. Hou de controle met een waterkoker met temperatuurregeling, zoals de 1,5 L Artisan waterkoker met temperatuurregeling.

Ontworpen voor stijl en gemak

Als je van prachtige keukenapparatuur houdt, kijk dan eens naar de 1,5 L waterkoker uit de Design Collection. Deze ruim bemeten waterkoker heeft een volledig roestvrijstalen binnenkant om de waterkwaliteit te behouden. Dankzij de dubbelwandige isolatie blijft de warmte binnen en kookt de waterkoker het water snel en efficiënt.

Cream kettle design and cup of ginger tea

Digitale precisie voor de perfecte smaak

Waterkokers doen meer dan water koken; de precieze temperatuur is belangrijk. Met waterkokers met temperatuurregeling kies je de juiste temperatuur voor je koffie of thee. Zwarte thee en kruideninfusies zijn het lekkerst met 100 °C terwijl je voor koffie beter water van 90-96 °C kunt gebruiken. Voor een delicate groene thee is 75-80 °C genoeg. Probeer de 1,7 L waterkoker met temperatuurregeling, de 1,5 L waterkoker met temperatuurregeling - Artisan voor de perfecte smaak.

Variable temperature kettle, zoom on buttons

Waterkokers in jouw kleur

Hou je van helder en stoer of cool en klassiek? KitchenAid waterkokers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je al je apparaten op elkaar kunt afstemmen, of misschienje keuken juist wat extra kleur kunt geven. We hebben Keizerrood, Vulkaanzwart, Amandelwit of zilver en wit. KitchenAid apparaten zijn in een uniforme stijl ontworpen, zodat je een mooie set kunt samenstellen.

Green variable temperature kettle and avocado toast

Waterkokers die het warm houden

Het is toch zonde van de tijd en energie om water opnieuw aan de kook te brengen. Een waterkoker met een dubbelwandige constructie die zo efficiënt is als de 1,5 L waterkoker met temperatuurregeling - Artisan houdt het water langer warm. De dubbele wand isoleert het interieur, en houdt niet alleen het water warm, maar vermindert ook het lawaai en houdt de buitenkant koel genoeg voor op de ontbijttafel.

De ruim bemeten 1,7 L waterkoker met temperatuurregeling heeft een slimme temperatuursensor en de modus Temperatuur vasthouden. Dit betekent dat de waterkoker het water maximaal 30 minuten op temperatuur kan houden als hij op de voet blijft staan. 

Black variable temperature kettle with raspberry pancakes

Prachtige bloeiende thee

Theeliefhebbers kunnen in hun theekop genieten van een bloeiende tuin. Deze exotische thee, ook wel bloeiende thee of bloementhee genoemd, ziet er niet alleen prachtig uit, maar biedt ook voordelen voor de gezondheid, zoals antioxidanten. Giet water van 85-90 °C uit je waterkoker in een glazen theepot of kopje en de knop opent en ontvouwt zich magisch tot een prachtige bloem. Deze prachtige theesoorten, zoals jasmijn, sinaasappelosmanthus en mao feng, zijn samengesteld door Chinese theemeesters.

Word een thuisbarista!

DOE INSPIRATIE OP
French press precision - Artisan and kettle with digital precision - Artisan

Passie voor ontbijt

Begin de dag in stijl.

Koffiezetapparaten

Als je je verheugt op de eerste slok koffie, hebben we een selectie zetmethoden die bij jou passen. Geniet er elke dag van zoals jij dat wilt.

Broodroosters

De heerlijke geur van vers geroosterd brood vult het huis. Geniet van een knapperig en voedzaam hapje met een prachtig broodrooster van KitchenAid.

Ontbijtsets

Verheug je erop elke ochtend op te staan voor een ontbijt met je nieuwe waterkoker en broodrooster. Onze sets combineren een prachtig uiterlijk met een heleboel handige functies.
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.