Startpagina> Accessoires

Geef je creativiteit een boost met KitchenAid accessoires

Je mixer is er klaar voor om je mee te nemen op een culinair avontuur. Breid je repertoire uit door een pastaroller of foodprocessor te bevestigen of een prachtige nieuwe kom toe te voegen.

Fantastische accessoires voor mixers

Zoet, hartig... trendy of traditioneel? Elk gerecht staat op het menu met een accessoire van KitchenAid. Je kunt malen, blokjes maken, raspen, rollen, vullen en meer!
BEKIJK NU

Onweerstaanbare mengkommen

Wat onze kommen betreft is de keuze nog veel groter geworden. Kies je favoriete look, materiaal en onmisbare elementen zoals niveaumarkeringen.
BEKIJK NU

Vervangende onderdelen voor mixers

Wissel tussen de garde, platte menghaak of deeghaak op je mixer/keukenrobot. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in verschillende varianten, bijvoorbeeld met een niet-klevende coating.
BEKIJK NU

Accessoires

filtersprijs
GRATIS GESCHENK
Ontvang nu een gratis accessoire bij de aankoop van een mixer 5KSM175PS
NU KOPEN
Ontvang nu een gratis accessoire bij de aankoop van een mixer 5KSM175PS. Nadat je een mixer aan je winkelmandje hebt toegevoegd, klik je op de knop ‘Kies je gratis cadeau’ om je gratis cadeau te kiezen uit de aangeboden accessoires in de pop-up. Aanbieding alleen geldig op www.kitchenaid.nl op een mixer 5KSM175PS en zolang de voorraad strekt. Kan niet worden gecombineerd met andere promoties of kortingen.
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.