Startpagina>Keuken­apparatuur> Koffie­machines

Een koffiezetapparaat voor elk moment

Word wakker met een lekkere mok koffie

Begin jouw dag ontspannen en genietend van een grote kop koffie gemaakt met een koffiezetapparaat, die de koffie opschenkt op de ouderwetse manier, of met een cafetière, volgens de French Press koffiezetmethode, of een programmeerbaar koffiezetapparaat, die de koffie zal klaarzetten tegen een welbepaald tijdstip zoals jij het hebt ingesteld.

Een lekkere opkikker

Voel je je aan het eind van de namiddag of begin van de avond wat moe? Dan kan een espresso de oplossing zijn. Kies dan een apparaat dat jou snel zal helpen en een energieboost zal geven.

Relax met cold brew

Ben je loom? Geen probleem? Koffiezetten met koud water, ook wel cold brewing genoemd, is populair omdat het overal kan dankzij de kraan. Deze manier van koffiezetten is eenvoudig en laat je van een rijke, milde koffie met een uitgesproken aroma genieten wanneer je maar wilt.

Vind het koffiezetapparaat dat bij je past

Word een thuisbarista!

Controleer de temperatuur van het water voor het zetten van jouw koffie met de digitale precisiewaterkoker. Je kunt de exacte temperatuur kiezen en dankzij de unieke schenktuit kun je gelijkmatig opgieten.

MEER INFORMATIE
Word een thuisbarista!

WEEG HET

Met de digitale weegschaal ben je verzekerd van de perfecte maling met precies het juiste gewicht. De weegschaal maakt het makkelijker om precies de juiste hoeveelheid gemalen bonen te verkrijgen.

MAAL HET

Als je graag zelf je bonen maalt, is deze koffiemolen je nieuwe beste vriend. Je kan kiezen uit vijftien instellingen, wetende dat de roestvrijstalen maalstenen onverwoestbaar zijn en heel lang zullen meegaan.

BROUW HET

Je manier van koffiezetten heeft invloed op de smaak en body van je koffie. Of je koffie nu puur, krachtig, vol, zoet, aardachtig, rins of rijk is, hij maakt je leven gewoon aangenamer.

Kleine dingen maken een groot verschil

De perfecte maling

Je kunt niet voor elke koffie dezelfde maalgraad gebruiken. De ideale maalgraad is afhankelijk van je manier van koffiezetten. Voor een espresso gebruik je een fijne maling, voor een cafetière of cold brew een grove maling en voor opgieten of filterkoffie een maling daartussenin.

Geniet van de smaak

De kwaliteit van de bonen en het water zijn bepalend voor het eindresultaat. Zorg ervoor dat het water niet te hard of te zacht is en dus een neutrale pH-waarde heeft. Ga dan lekker languit zitten en geniet van de smaak.

Je ontbijt
in stijl
gemaakt

Begin de dag in stijl. Waarom zou je genoegen nemen met alleen een koffiezetapparaat? Kies ook voor een broodrooster en waterkoker die meer kunnen.

ONTDEK
Je ontbijt in stijl gemaakt
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.