KHIAF 10900 - 859991548300

90 CM INDUCTIEKOOKPLAAT MET VLAKBOUW INSTALLATIE KHIAF 10900

KitchenAid vindt de kookervaring op kookplaten opnieuw uit door geavanceerde prestaties, intuïtieve sensortechnologie en essentieel design samen te voegen. Deze inductiekookplaat geeft u al het vermogen en alle ruimte die u nodig hebt om uitstekende gerechten te creëren, dankzij: - 10 inductiezones - 10 onafhankelijke zones: - groot kookoppervlak: 90 cm Het kan perfect vlak met uw keukenblad worden geïnstalleerd om een slank design te creëren dat volledig bij de stijl van uw keuken past. en het onderscheidt zich door meerdere kenmerken: - Franse kookplaat: verdeelt de kookplaat in drie of vier zones, en activeert ze tegelijk op een vooraf ingesteld vermogen. Meer lezen ... De pannen kunnen van de ene zone naar de andere worden verplaatst zonder dat u de gebruikersinterface nodig hebt, zodat u de flexibiliteit krijgt om de gerechten op verschillende temperaturen te kunnen koken. - Functie met Dynamic Sensor: versnelt het kookproces door u te waarschuwen als een pan het kookpunt bereikt, en stelt automatisch het vermogen af om de temperatuur te behouden en verliezen te vermijden. - Dynamic Surface: geeft u de ruimte en de vrijheid om uw culinaire creativiteit uit te drukken, omdat u kunt koken over het hele kookblad. Potten en pannen kunnen vrij over het oppervlak bewegen, en doordat de temperatuur gelijkmatig is verdeeld, geeft het u een extreem efficiënte manier om te koken. Met deze ultramoderne kookplaat geniet u van de waardevolle steun van een hulpkok, net als in professionele keukens. De functie Sous-Chef geeft u feedback via een gebruikersinterface en een stapsgewijze begeleiding door de verschillende functies (koken, sudderen, warmhouden, smelten, moka, grillen). Sensors detecteren de pantemperatuur, stellen ze af op het geselecteerde programma, en houden het vermogen constant op peil voor zelfs de delicaatste en meest veeleisende gerechten. Er kunnen verschillende vermogens automatisch worden geselecteerd en tegelijk gebruikt, waardoor u gemakkelijk schotels tegelijk kunt koken. Duidelijk en intuïtief display met symbolen en tekst, uitgerust met een functiegids voor de Gourmet Library zodat u heerlijke gerechten kunt creëren. Sluiten

Specificaties


BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Positie bedieningspaneel Front
Aan/uit schakelaar Ja
Aantal elektrische kookzones 6
Aantal inductiezones 10
Spanning aan indicator Ja
Restwarmte-indicatoren Individueel
Timer Ja
Besturingssysteem Electronic

TECHNISCHE GEGEVENS

Breedte apparaat (mm) 860
Breedte verpakt apparaat (mm) 970
Diepte apparaat (mm) 510
Diepte verpakt apparaat (mm) 650
Hoogte apparaat (mm) 57
Hoogte verpakt apparaat (mm) 170
Gewicht apparaat (kg) 22.4
Gewicht verpakt apparaat (kg) 23.4
Stroomafname (A) 46,5
Lengte aansluitkabel (cm) 170
Aansluitwaarde (W) 11000
Type energie Electric
Nisdiepte (mm) 490
Minimale nisbreedte (mm) 840
Maximale nisbreedte (mm) 842
EAN-code 8003437232282
Uitvoering Built-in

Documenten en registratie

Download hier de gebruikershandleidingen of registreer uw product om de beste ondersteuning van KitchenAid te krijgen

Handleidingen en literatuur

Productfiche

Downloaden

Productinformatieblad

Downloaden

Snelle referentiegids

Downloaden

Gezondheid, veiligheid en milieu

Downloaden

5 jaar garantie

KitchenAid begrijpt dat u als gepassioneerde fijnproever volop van uw keuken geniet, van de ruimte houdt en alleen op het beste vertrouwt om er iets unieks van te maken.
Daarom bieden wij bij KitchenAid onze klanten een garantie van vijf jaar die het arbeidsloon en de onderdelen dekt wanneer u ten minste 3 apparaten koopt.

U vindt de algemene voorwaarden van de wettelijke en contractuele garantie in het pdf-document dat u hier kunt downloaden.

GARANTIE DOWNLOADEN

Registreer uw product

Registreer uw product

Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.

Registreer uw product

Aan de winkelwagen toegevoegd

Ga verder naar de kassa
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.