geniet van gezonde slowjuice drankjes.

De KitchenAid Artisan slowjuicer/sappers werkt op basis van een slowjuicetechnologie in twee fasen: het roestvrijstalen mes maalt de ingrediënten waarvan het sap op lage snelheid onttrokken en gefilterd wordt in de kan. Dankzij de speciale schroef, "kauwt" de juicer fruit of groenten door de vezels die erin zitten af te breken, waardoor de voedingsstoffen in het sap toenemen.

De slowjuicer is de perfecte manier om gezonder te gaan leven: hij onttrekt sap van verschillende soorten ingrediënten zoals gedroogde vruchten en groenten (ook bladgroenten) - en hakt / homogeniseert daarnaast ook het vruchtvlees. Bovendien is het een echte keukenhulp voor diegenen die alleen het beste willen voor een gezond voedingspatroon en extra energie. Dankzij de slowjuicetechnologie, perst hij de ingrediënten voorzichtig uit, zodat de enzymen intact blijven. Dat betekent dus ook meer sap, minder afval en meer micronutriënten... geniet van de originele smaak en voedingswaarde van de ingrediënten.

KENMERKEN EN VOORDELEN

Slowjuicetechnlogie in twee fasen, met roestvrijstalen schroef-/messenset voor vooraf snijden. Voor een maximale sapextractie met minder voorbereiding en minder schuim.

2-in-1 uiterst brede vulopening met trechter. Om vooraf snijden te minimaliseren, passen er verschillende maten van zachte, harde vruchten en groenten tot zelfs bladgroenten in.

Twee snelheden en drie zeven: weinig pulp, veel pulp en saus/jam. Kies de gewenste hoeveelheid pulp voor allerlei verschillende soorten voedsel, zoals glad kruiden- en groentesap, hartige coulis, dikke fruitpuree en zoete jam.


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.