OM THUIS NET ZO TE KOKEN ALS EEN TOPCHEF

De revolutionaire apparatuur van KitchenAid Chef Touch is een sous-vide kooksysteem dat speciaal werd ontworpen voor bij u thuis

‘Sous-vide’ wordt steeds populairder en KitchenAid haakt in op deze trend met het stijlvolle, roestvrijstalen Chef Touch gamma. Een drie-in-één systeem bestaande uit een vacuümtoestel om eten in zakjes vacuüm te trekken, een stoomoven om te stomen en op te warmen en een snelvriezer om voedsel zeer snel af te koelen en te bevriezen.

WAAROM ZOU U VACUÜMVERPAKKINGEN GEBRUIKEN BIJ HET KOKEN?

Sous-vide koken is de nieuwste gastronomische trend: het voorkomt uitkoken, levert onnavolgbare texturen op en zorgt ervoor dat ingrediënten al hun vitaminen en mineralen behouden. Het KitchenAid Chef Touch systeem voor sous-vide koken biedt aanzienlijke voordelen voor zowel het bereiden als het bewaren van voedsel. Deze apparatuur stelt u in staat ingrediënten te bereiden met een onnavolgbare smaak en textuur: perfect gebakken biefstuk, knapperige groente boordevol vitaminen en sappige, malse kippenborst.

Sous-vide is een verfijnde, kwalitatief hoogstaande bereidingsmethode op lage temperatuur. Verse ingrediënten worden in speciale zakjes vacuüm getrokken en in een stoomoven bereid op temperaturen van nooit hoger dan 100 °C. Lagere bereidingstemperaturen zorgen er samen met de vacuüm verzegeling voor dat de vloeistoffen en organoleptische elementen die van nature in het voedsel aanwezig zijn, behouden blijven. Dit resulteert in verbazingwekkend malse, sappige, kleurrijke, smakelijke en veel gezondere gerechten.

Met dit systeem kunnen verschillende soorten voedsel, elk in zijn eigen vacuümverpakking, tegelijkertijd in de oven worden bereid. Ook is deze bereidingswijze ideaal voor mensen die graag zonder olie koken. Met sous-vide bereidt u immers exquise, smaakvolle gerechten zonder vetstoffen of kruiden en specerijen.

Tot slot maakt de Chef Touch het dankzij het vacuümtoestel en de snelvriezer mogelijk om voedsel tot wel 3 keer zo lang te bewaren. Het vacuümverpakte voedsel blijft namelijk langer goed dan met traditionele koelmethoden. Met de snelvriezer kunt u voedsel bovendien in een mum van tijd afkoelen en bevriezen. Chef Touch maakt koken dan ook aanzienlijk flexibeler en helpt u om de tijd die u in de keuken doorbrengt leuker en socialer te maken. Want u kunt het voedsel op voorhand klaarmaken en perfect sous-vide bewaren om het later tijdens een etentje met vrienden of een eenvoudige alledaagse maaltijd heerlijk op te eten.


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.