Altijd geurige en perfect goudbruine toast

HET HART VAN IEDERE KEUKEN.

Een goedemorgen met een geurige boterham, goudbruin en knapperig, is één van de eenvoudigste en meest geliefde plezieren van het leven. Zoals ook jezelf verwennen, láát op de avond, met een croque-monsieur belegd met gesmolten kaas een lekker onverwacht tussendoortje kan zijn. De Artisan Broodrooster garandeert je altijd en overal uitzonderlijke resultaten: haal het maximum uit het brood!

De automatische sensor laat gelijk welke toast omhoog en omlaag gaan voordat hij overgaat tot het bruineren, op basis van zeven verschillende bruiningsstanden, gemeld door de LED-afteltimer. En als je onverwacht even weg moet, zal de broodrooster, zoals een zorgzame vriend, het brood lekker warm houden. Als het waar is dat de keuken het hart van het huis is, dan zal de Artisan Broodrooster het hart van je keuken worden.

KENMERKEN EN VOORDELEN

Automatische sensor. De automatische sensor voelt wanneer de sneden brood in de broodroostersleuven worden gesplaatst en brengt ze automatisch omlaag.

Warmhoudfunctie De warmhoudfunctie zal automatisch geactiveerd worden indien je vergeet de sneden brood uit de broodrooster te halen, door intermitterend kleine warmte-impulsen te geven, die voldoende zijn om de sneden brood warm te houden zonder deze te verbranden.

Zeven bruiningsstanden met LED-afteltimer. Dit exclusief kenmerk laat je toe het gewenst niveau van bruinbakken te verpersoonlijken en te monitoreren, terwijl de grote sleuven ter beschikking staan om bagels, muffins en andere soorten brood met grote afmetingen te roosteren.

Functie tosti/croque-monsieur. Om heerlijke belegde sandwiches te bereiden met de daarvoor speciaal ontworpen croque-monsieur klemmen, zonder lekken.

Functie voor Bagels. Om de binnenkant van bagels en koffiebroodjes te roosteren en de buitenkant lauw te houden.

Functie bevroren. Om diepgevroren brood te ontdooien en op een delicate manier te roosteren, zonder het te verbranden.

De Artisan Broodrooster van KitchenAid is beschikbaar in de versies van 2 en 4 sleuven. De versie met 4 sleuven heeft twee paar onafhankelijke sleuven, voor het gelijktijdig toasten van 2 of 4 sneden brood.


top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.