KMQCXB 45600 - 851358001900

Elegant op onze golflengte

Combi Microwave inbouwoven van puur zwart roestvrij staal

Deze elegante en stijlvolle magnetron is een deel van de collectie KitchenAid Black Stainless Steel, om een unieke en warme keuken te creëren.
Uitgerust met een ruime draaischotel van 40 cm en 8 kookfuncties, zoals sensorkoken dat u tijdens het hele proces begeleidt, van begin tot eind, om ongeëvenaarde resultaten te garanderen. Dankzij de functie Steam Cooking en het speciale stoomaccessoire kunt u gezond koken door alle oorspronkelijke smaak en voedingsstoffen te behouden. Ontketen uw creativiteit met de functies Crisp en Grill.

3D-systeem

KitchenAid gebruikt een geavanceerd en gepatenteerd systeem voor de verdeling van de microgolven, dat een dubbele microgolfstraling combineert met reflectie. Het complexe microgolfpatroon verzadigt de ovenruimte met microgolfenergie om de hele oven tot in de hoeken te vullen. Het resultaat geeft u altijd perfect, gelijkmatig en snel koken.

Innovatieve technologie, geavanceerde prestaties

Sensorkoken

Met deze unieke technologie is koken met microgolven nog gemakkelijker. Selecteer gewoon het type voedsel in het menu Sensor Cooking en de slimme sensors doen de rest. De duur en het vermogen wordt automatisch aangepast volgens de vochtinhoud en de temperatuur van het voedsel.

Prosteam Technology

Met het speciale stoomaccessoire in combinatie met de onderste zender kunt u alleen maar het water in het accessoire opwarmen om stroom te vormen om uw voedsel te koken zonder microgolven. Die speciale stoomfunctie geeft u een groot assortiment om met uw magnetron gezond en natuurlijk te koken.

Crisp Technology

Met de exclusieve Crisp Technology kunt u koken zoals in een conventionele oven of op een kookplaat, maar 75% sneller, dankzij de combinatie van drie warmtebronnen: microgolven, de speciale gepatenteerde Crisp-plaat en de ovengrill. Smakelijke gerechten zoals focaccia-brood, garnalen en zelfs frietjes zijn altijd krokant en perfect bereid.

Grillfunctie

Snel en gelijkmatig koken door de grillfunctie betekent dat u wonderlijke goudbruine zoete en smakelijke taarten kunt bakken.

INBEGREPEN ACCESSOIRES

Draaiplateau

Om met alle bereidingswijzen te gebruiken. Het vangt neerdruipende sappen en voedseldeeltjes op die anders vlekken en vuil op de binnenkant van de oven achterlaten.

Grillrooster en rooster voor hete lucht

Het grillrooster is een hoog draadrek voor gebruik bij grillen met de grillfuncties. Het rooster voor hete lucht is een laag draadrek om voedsel op de juiste hoogte te plaatsen zodat er op de juiste manier lucht rond circuleert als de functie voor hete lucht wordt gebruikt.

Plaatdeksel

Het wordt alleen gebruikt om het voedsel af te dekken tijdens het koken en opwarmen met magnetrons. Het helpt om spatten te verminderen, de vochtigheid in het voedsel vast te houden, en om de kooktijd te verkorten.

Crisp-plaat en handgreep

Plaats het voedsel direct op de Crisp-plaat en gebruik de speciale handgreep om de plaat uit de oven te halen.

Stomer

Gebruiker de stomer met de mand voor voedsel zoals vis, groenten en aardappelen. Gebruiker de stomer zonder de mand voor voedsel zoals rijst, pasta en witte bonen.

Bakplaat

Voor gebruik met hete lucht voor het bakken van brood, gebak, koekjes, bladerdeeg en pizza's.

Black Steel Collection

De Combi Microwave inbouwoven is ook een van de apparaten in de nieuwe collectie KitchenAid Black Stainless Steel: puur zwart roestvrij staal, geborsteld voor een unieke, warme, elegante en stijlvolle look.

BLACK STAINLESS STEEL COMBI MAGNETRONOVEN 45 CM - NIEUW KMQCXB 45600

KitchenAid creëerde de eerste magnetronoven van de collectie Black Stainless Steel: puur zwart roestvrij staal, geborsteld voor een unieke, warme, elegante en stijlvolle look. Dit assortiment gebruikt de Anti-fingerprint technologie die de schoonheid van deze apparaten beschermt tegen vingerafdrukken. Elk onderdeel geeft u niet alleen de professionele prestaties maar ook het iconische design en de ambachtelijke kwaliteit die u gewoon bent.
Deze kleur werd toegepast op de KitchenAid Black Stainless Steel magnetron KMQCXB 45600. Meer lezen ... Geavanceerde technologie, zoals Sensor Cooking Technology, die garandeert dat perfecte resultaten en ongeëvenaarde smaken precies worden bereikt, met een slijtbestendig, professioneel design.

Met acht speciale functies (zoals crisp, stoomkoken, warmhouden, grill, turbogrill en grill + magnetron) en vier traditionele functies (waaronder opwarmen, Jet Start, Jet Preheat en Jet Defrost), garandeert deze magnetron dat u perfect, snel en gelijkmatig kookt en toch alle oorspronkelijke smaken en voedingsstoffen van het voedsel behoudt. De magnetron van 40 liter heeft een LCD-display, een draaiplateau van 36 cm en een stoomaccessoire. Sluiten

Specificaties


TECHNISCHE GEGEVENS

Breedte apparaat (mm) 595
Breedte verpakt apparaat (mm) 669
Diepte apparaat (mm) 560
Diepte verpakt apparaat (mm) 685
Hoogte apparaat (mm) 455
Hoogte verpakt apparaat (mm) 561
Gewicht apparaat (kg) 35
Gewicht verpakt apparaat (kg) 37
Stroomafname (A) 16
Lengte aansluitkabel (cm) 135
Aansluitwaarde (W) 2800
Nisdiepte (mm) 550
Minimale nisbreedte (mm) 556
Maximale nisbreedte (mm) 568
Minimale nishoogte (mm) 450
Maximale nishoogte (mm) 455
Breedte van de ovenruimte (mm) 450
Hoogte ovenruimte (mm) 210
EAN-code 8003437395666
Uitvoering Built-in

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

Turbo hete lucht Ja
Grill Ja
Inhoud ovenruimte (liter) 40
Klok Ja
Type deur Handle
Vermogen grill (W) 1600
Maximaal magnetron/microgolfovenvermogen (W) 900
Timer Ja
Draaiplateau Ja
Diameter draaiplateau (mm) 360
Besturingssysteem Electronic
Type grill Heating element
Type magnetron/microgolfoven MW-Combi

Documenten en registratie

Download hier de gebruikershandleidingen of registreer uw product om de beste ondersteuning van KitchenAid te krijgen

Handleidingen en literatuur

Gebruiksaanwijzing

Downloaden

Productinformatieblad

Downloaden

Snelle referentiegids

Downloaden

Gezondheid, veiligheid en milieu

Downloaden

5 jaar garantie

KitchenAid begrijpt dat u als gepassioneerde fijnproever volop van uw keuken geniet, van de ruimte houdt en alleen op het beste vertrouwt om er iets unieks van te maken.
Daarom bieden wij bij KitchenAid onze klanten een garantie van vijf jaar die het arbeidsloon en de onderdelen dekt wanneer u ten minste 3 apparaten koopt.

U vindt de algemene voorwaarden van de wettelijke en contractuele garantie in het pdf-document dat u hier kunt downloaden.

GARANTIE DOWNLOADEN

Registreer uw product

Registreer uw product

Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.

Registreer uw product

Aan de winkelwagen toegevoegd

Ga verder naar de kassa
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.