Skip the navigation

Lentesalade

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Spring salad

Dit recept is een mix van verse seizoensproducten met knapperige noten en romige burrata.

Duration
Totaal20min
Voorbereiden20min

Hulpmiddelen

StandMixerStandMixer
VegetableSlicerAndShredderVegetableSlicerAndShredder

Ingrediënten

Serveren

16

minikomkommer

2

courgettes

90 g

pistachenoten

6 heads

babysla

200 g

suikererwten, geblancheerd

100 g

edamame

6

burrata

1/2

citroen

2 eetlepels

olijfolie

Stap voor stap

  1. Bevestig de snijder/rasp voor verse ingrediënten met het snijmes op de mixer/keukenrobot. Snijd de minikomkommers en courgettes op snelheid 4.

  2. Bevestig de snijder/rasp voor verse ingrediënten met het mes voor grof raspen en maal de pistachenoten op snelheid 4.

  3. Snijd de babysla in de lengte en leg alle groenten op een saladeschotel. Voeg de burrata toe. Maak de salade af met vers citroenrasp, de gemalen pistachenoten en besprenkel met een beetje olijfolie.

  4. Serveertip: Serveer met brood en een dressing naar keuze.