€ 125,10 € 139,00
-10%
PASTAROLLER 5KSMPSA
€ 125,10 € 139,00
Inclusief btw
Guarantee_2Y
5KSMPSA - 859704001032

Pastarollerhulpstuk voor de mixer/keukenrobot. Rol pastadeeg gelijkmatig uit voor lasagne, linguine en meer.

€ 125,10 € 139,00
Inclusief btw
Ontvang het op dinsdag 6 juni 2023

Aan de winkelwagen toegevoegd

Ga verder naar de kassa
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten, vanaf een aankoopbedrag van € 300.

De pastaroller doet het werk voor je

Is zelfgemaakte pasta niet heerlijk? Het verschil met pasta uit de winkel is enorm en je kunt je pasta zelf perfectioneren met de pastaroller.

Maakt uitrollen eenvoudig

Geen pijnlijke armen meer. Nadat je deeg hebt gemaakt en hebt laten rusten, kun je het door de pastaroller voeren tot het perfect is.

De dikte regelen

Je kunt de dikte van het deeg aanpassen door het deeg op een steeds hogere stand door te voeren totdat het precies goed is voor jouw gewenste pastagerecht.

Klaar om te snijden

Als je eenmaal dunne, gelijke vellen hebt, kun je die snijden met een pastasnijder voor spaghetti, fettuccine of andere noedels (afzonderlijk verkrijgbaar).

De pastaroller gebruiken

De pastaroller maakt vellen van maximaal 14 cm breed met de door u gekozen dikte. Stapsgewijze begeleiding:

De deegroller: pasta maken zonder pastaroller

Wat de pastaroller doet, kun je ook op traditionele wijze met de hand doen. Met tijd en handigheid kun u papierdunne pastavellen maken die klaar zijn om te worden gesneden. Je hebt een deegroller en een klein beetje geduld nodig. Breng je zelfgemaakte pastadeeg op kamertemperatuur nadat je het goed hebt laten rusten en verdeel het in stukken. Strooi wat bloem op het aanrecht en de deegroller om plakken te voorkomen. Of doe je armen een lol en gebruik de pastaroller om het zware werk voor je te doen.

Pasta roller attached to red mixer rolling pasta dough

Je gids voor de dikte van pastavellen

Als je niet zeker weet naar welke dikte je toe moet met de pastaroller, volgt dan deze gids:

1 of 2: Deeg kneden en dunner maken
3: Dikke 'knoedels'
4: Eiernoedels
4 of 5: Lasagne, fettuccine, spaghetti, ravioli
6 of 7: Tortellini, dunne fettuccine, linguini fini
7 of 8: Linguini, 'engelenhaar' of capellini

Creamy pasta

Het pastadroogrek geeft je ruimte

Wanneer je prachtige dunne pastavellen hebt en ze op de gewenste manier hebt gesneden, moeten ze drogen. Om ruimte te besparen en de pasta gelijkmatig aan de lucht te drogen, kun je het pastadroogrek van KitchenAid (afzonderlijk verkrijgbaar) gebruiken. Met dit spiraalvormige droogrek beschik je over het equivalent van drie meter droogruimte. Haal de staaf uit de paal om de pastavellen of -slierten mee op te vangen als ze uit de roller komen. Je mag trots zijn op je creatie.

Pasta dryer with lasagna sheets

Tip voor het maken van goed pastadeeg

Nadat je eenmaal het plezier hebt ontdekt van het maken van vers deeg met de deeghaak op de KitchenAid mixer/keukenrobot (afzonderlijk verkrijgbaar), is het tijd om te rollen.

Laat het deeg ten minste een half uur rusten (of koel het maximaal 24 uur in de koelkast), zodat de gluten zich kunnen ontspannen. Dit maakt het makkelijker om te rollen. Het deeg moet licht plakkerig zijn en net vochtig genoeg om er een bal van te vormen.

Hoe lang duurt het om pasta te drogen?

Het duurt ongeveer 15 minuten voordat je verse pastavellen klaar zijn om te koken of te bewaren. Hang de strengen aan een pastadroogrek of iets vergelijkbaars zodat de lucht er aan alle kanten goed bij kan.

Red mixer with pasta roller and homemade lasagna

Snijd je pastavellen met een pastasnijder

Wat is jouw favoriet? En dat van de kinderen? Klassieke spaghetti of stevige fettuccine? Je kunt verse, authentieke noedels naar keuze maken met je pastavellen. Als je de pastaroller hebt gebruikt, kies je de pastasnijder (afzonderlijk verkrijgbaar) en plaats je deze op de accessoirenaaf van de mixer/keukenrobot. Voer vervolgens je bereide pastavellen door. Simpel! De gelijke strengen die uit de professionele snijder komen, zijn een lust voor het oog en je kunt ze meteen koken of drogen voor later.

Cutting pasta sheets with pasta cutters to make spaghetti

PASTAROLLER 5KSMPSA

Nadat je in je eigen keuken pastadeeg hebt gemaakt met je mixer/keukenrobot, kun je er dunne pastavellen van rollen met deze pastaroller. Deze roestvrijstalen pastaroller, ontworpen voor gemak en controle, is een optionele accessoire die stevig vastzit aan de accessoirenaaf van je mixer/keukenrobot. Je kunt vellen van elke gewenste dikte maken met behulp van de 8 dikte-instellingen. Begin altijd bij de breedste instelling (nummer 1) en stel dan de dikte op de schaal geleidelijk aan hoger in, terwijl je het deeg erdoor blijft rollen. Dik voor tagliolini, medium voor lasagne of dun voor linguine of engelenhaarpasta. Je moet het deeg er minstens 3 keer op elke stand doorhalen, het telkens weer vouwen en er dan opnieuw doorhalen. Vergeet niet om het deeg met bloem te bestrooien zodat het niet blijft plakken! De pastavellen zijn maximaal 14 cm breed en perfect glad en gelijkmatig, klaar voor gebruik met de KitchenAid pastasnijderaccessoires (afzonderlijk verkrijgbaar). Deze professionele pastaroller wordt geleverd met een handige reinigingsborstel om stukjes deeg te verwijderen als je klaar bent.

Documenten en registratie

Registreer uw product
Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.