Startpagina>Accessoires>Culinair Centrum Accessoires> VOEDSELMOLEN EN KOEKJESPERS 5KSMFGCA
€ 129,00
VOEDSELMOLEN EN KOEKJESPERS 5KSMFGCA
€ 129,00
Inclusief btw
Guarantee_2Y
5KSMFGCA - 859711637610

Keukenmolen om ingrediënten zoals vlees, vis, groenten, kruiden en harde kaas fijn te malen. Dit pakket wordt geleverd met het koekjespershulpstuk om perfecte koekjes te maken.

€ 129,00
Inclusief btw
Ontvang het op woensdag 26 januari 2022

Aan de winkelwagen toegevoegd

Ga verder naar de kassa

VOEDSELMOLEN EN KOEKJESPERS 5KSMFGCA

Het vleesmolenhulpstuk (voedselmolen) is een KitchenAid-favoriet en zeker niet alleen voor vlees. Aangedreven door uw KitchenAid mixer kunt u hiermee snel verse ingrediënten fijnhakken, raspen en malen. U U kunt thuis voedzame gerechten zoals gehaktbrood, falafel, salsa en hamburgers van de grond af aan maken. De grove (6 mm) of fijne (4,5 mm) roestvrijstalen maalplaten malen en hakken - en het is ook ideaal voor het verkruimelen en raspen van droog brood, groenten, fruit, noten en kaas. Het heeft een uitneembare lade en wordt geleverd met een handige om de ingrediënten veilig naar de maalplaten te leiden. Met het koekjespershulpstuk en de koekjesvormer, met 4 verschillende vormen, kunt u thuis indrukwekkende professioneel uitziende koekjes maken, thuis, met gemak. Gewoon aan de vleesmolen bevestigen, vullen met deeg, kies uw vorm en de rest wordt voor u gedaan - zonder het gedoe van vullen en spuiten. Gemaakt van roestvrij staal, duurzaam en gemakkelijk schoon te maken.

Documenten en registratie

Registreer uw product
Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.
top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.