HEALTH CHECK - Onderhoudsprogramma voor mixers/keukenrobots en garantieverlenging

Maximaliseer de levensduur van je mixer/keukenrobot

Alle KitchenAid producten zijn gemaakt voor duurzaamheid en zodanig geproduceerd dat ze eenvoudig kunnen worden gerepareerd en zo lang mogelijk plezier bieden. Als je garantie is verlopen of binnenkort verloopt, kun je deze verlengen en ook je product laten controleren.

KRIJG EEN HEALTH CHECK

Health check van je mixer/keukenrobot

KitchenAid geeft om consumenten en het milieu. Daarom maken we duurzame producten die generaties lang meegaan. Ontdek hoe je kunt profiteren van een verlengde garantie voor je mixer/keukenrobot inclusief een health check.

Verleng de levensduur van je product

Een KitchenAid mixer/keukenrobot is gemaakt om lang mee te gaan en door verschillende generaties te worden gebruikt. Dit programma is bedoeld om de duurzaamheid van je mixer/keukenrobot te maximaliseren.

Voorkom problemen

Zorg dat je het meeste uit je mixer/keukenrobot haalt met het juiste onderhoud. Onze experts controleren alle onderdelen, inclusief lagers, tandwielen en snelheidsregelaars, op slijtage of mogelijke problemen en onderhouden deze.

Gratis accessoire voor jou

Selecteer een optie die een accessoire heeft en breid de mogelijkheden van je mixer/keukenrobot uit. Van een pastasnijder tot een voedselmolen, wat kies jij?

Hoe werkt het?

Dit zijn de stappen:

1)Bel ons op 00800 381 04026 om een health check aan te vragen.
2)Ons callcenter neemt contact met je op om het ophalen te regelen.
3)We halen je mixer/keukenrobot op bij je adres.
4)De health check duurt ongeveer 3 weken.
5)Je ontvangt per telefoon en e-mail een bevestiging van de retourzending.
6)Als je programma 1 of 2 hebt geselecteerd, ontvang je afzonderlijk je gekozen gratis accessoire.

Opties voor verlengde garantie vergelijken

Je kunt op elk gewenst moment een verlengde garantie inclusief health check kopen als je mixer/keukenrobot (ongeacht het model) jonger is dan 10 jaar. In ruil ontvang je 1 of 2 jaar verlengde garantie. Als je koopt voordat de algemene garantie is verlopen, wordt de duur automatisch opgeteld bij de algemene garantie. Als je koopt nadat de algemene garantie is verlopen, begint de verlengde garantie op de dag van het contract.

1 jaar2 jaar1 jaar commercieel*
159 €199 €199 €
TransportJAJAJA
Arbeid en vervangingsonderdelen: volledige technische controle en onderhoud*JAJAJA
1 accessoire tot 110 €JA (1 per aankoop)--
1 accessoire tot 139 €-JA (1 per aankoop)-

Bel ons team om je garantie te verlengen

Bel ons op 00800 381 04026 om een health check-contract aan te vragen. Zodra de betaling is ontvangen, ontvangt je per e-mail en/of per post een bevestiging bij de factuur.

ALGEMENE VOORWAARDEN

* Verlengde garantie en health check gelden voor KitchenAid mixers/keukenrobots (ongeacht het model) jonger dan 10 jaar. De volledige technische controle en onderhoud omvat controle en indien nodig vervanging van de meest essentiële onderdelen voor de werking van je mixer/keukenrobot (olieniveaus, borstels, pakkingen, tandwielen, snelheidsregeling,...). We controleren ook het vergrendelingsmechanisme en passen de hoogte aan om trillingen te voorkomen en geluid te verminderen.

De commerciële optie van één jaar is alleen van toepassing op de 6,9 L professionele mixer/keukenrobot (5KSM7990X).

Algemene voorwaarden hier.

 

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.