Vorige bladzijde

Banaan-bosbessenbrood

Verwarm de oven voor op 170-180°C.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

7

Ingrediënten

7

Stappen

Ingrediënten

  • 3gevlekte bananen
  • 100 gspeltbloem
  • 100 ghavervlokken
  • 120 mlspuitwater
  • 80 gsiroop (suikerbiet, ahorn of andere naar keuze)
  • 2 tlbakpoeder
  • 80 gbosbessen, bevroren
Maak het nu
  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 170-180°C.

  • Stap 2

    Vet een broodblik van 24 x 10 cm in.

  • Stap 3

    Meng de ingrediënten, behalve de bosbessen, in de mengbeker.

  • Stap 4

    Draai het deksel vast en mix totdat de ingrediënten goed vermengd zijn.

  • Stap 5

    Werk de bosbessen door het beslag en giet het mengsel in het blik.

  • Stap 6

    Bak 40-45 minuten of totdat een spies er in het midden schoon uitkomt.

  • Stap 7

    Laat het brood 10 minuten afkoelen, haal het dan uit het blik en laat het helemaal afkoelen.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Open lasagne met geroosterde groenten en kruidenricotta

Verwarm de oven voor op 220°C/gasstand 7. Leg de pastavellen op een bebloemd werkvlak en snij ze uit...

  • 30' Voorbereiding
  • 20' Koken

Crostini met chocoladetapenade

Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk...

  • 10' Voorbereiding

Mini-courgettequiche

Verwam de Twelix Artisan oven op 180°C/gasstand 4.

  • 60' Voorbereiding

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor heerlijke kookinspiratie, handige tips en aanlokkelijke aanbiedingen van KitchenAid.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:


a) Ik ga akkoord met het ontvangen van gepersonaliseerde marketingberichten met betrekking tot KitchenAid en andere merken van Whirlpool Corporation.

Banaan-bosbessenbrood

Stap 1

Verwarm de oven voor op 170-180°C.

Stap 2

Vet een broodblik van 24 x 10 cm in.

Stap 3

Meng de ingrediënten, behalve de bosbessen, in de mengbeker.

Stap 4

Draai het deksel vast en mix totdat de ingrediënten goed vermengd zijn.

Stap 5

Werk de bosbessen door het beslag en giet het mengsel in het blik.

Stap 6

Bak 40-45 minuten of totdat een spies er in het midden schoon uitkomt.

Stap 7

Laat het brood 10 minuten afkoelen, haal het dan uit het blik en laat het helemaal afkoelen.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.