Vorige bladzijde

Banaan-bosbessenbrood

Waarom compromissen sluiten op smaak? Dit brood is vochtig en heerlijk met veel banaan- en bosbessensmaak! Vrienden en familie zullen er dol op zijn.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

7

Ingrediënten

7

Stappen

Ingrediënten

  • 3gevlekte bananen
  • 100 gspeltbloem
  • 100 ghavervlokken
  • 120 mlspuitwater
  • 80 gsiroop (suikerbiet, ahorn of andere naar keuze)
  • 2 tlbakpoeder
  • 80 gbosbessen, bevroren
Maak het nu
  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 170-180°C.

  • Stap 2

    Vet een broodblik van 24 x 10 cm in.

  • Stap 3

    Meng de ingrediënten, behalve de bosbessen, in de mengbeker.

  • Stap 4

    Draai het deksel vast en mix totdat de ingrediënten goed vermengd zijn.

  • Stap 5

    Werk de bosbessen door het beslag en giet het mengsel in het blik.

  • Stap 6

    Bak 40-45 minuten of totdat een spies er in het midden schoon uitkomt.

  • Stap 7

    Laat het brood 10 minuten afkoelen, haal het dan uit het blik en laat het helemaal afkoelen.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Open lasagne met geroosterde groenten en kruidenricotta

Door de tomatensaus te vervangen door frisse kerstomaatjes en de lasagne niet in de oven te gratineren,...

  • 30' Voorbereiding
  • 20' Koken

Crostini met chocoladetapenade

Tapenade is een Provençaalse olijvenpasta met kappers en ansjovis. In dit recept worden deze vervangen...

  • 10' Voorbereiding

Mini-courgettequiche

Quiches zijn hartige pasteitjes uit korstdeeg met een vulling op basis van eieren, melk of room, met...

  • 60' Voorbereiding

Banaan-bosbessenbrood

Stap 1

Verwarm de oven voor op 170-180°C.

Stap 2

Vet een broodblik van 24 x 10 cm in.

Stap 3

Meng de ingrediënten, behalve de bosbessen, in de mengbeker.

Stap 4

Draai het deksel vast en mix totdat de ingrediënten goed vermengd zijn.

Stap 5

Werk de bosbessen door het beslag en giet het mengsel in het blik.

Stap 6

Bak 40-45 minuten of totdat een spies er in het midden schoon uitkomt.

Stap 7

Laat het brood 10 minuten afkoelen, haal het dan uit het blik en laat het helemaal afkoelen.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.