Skip the navigation

Cashewpasta

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Cashew butter

Vergeet pindakaas: dit is je nieuwe favoriete spread voor geroosterd brood.

Duration
Totaal25min
Voorbereiden10min
Koken15min

Hulpmiddelen

BlenderBlender

Ingrediënten

Serveren

450 g

cashewnoten

80 ml

ahornsiroop

1 theelepel

vanille-extract

2 eetlepels

kokosolie

1/4 theelepel

zout

Stap voor stap

  1. Meng de cashewnoten, ahornsiroop en het vanille-extract in een kom. Roer tot de noten zijn bedekt met de siroop.


  2. Verdeel de cashewnoten over een bakschaal en rooster ze 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven goudbruin. Zet ze apart en laat ze afkoelen.


  3. Doe de cashewnoten in de kan van de KitchenAid K400 blender en meng ongeveer 5 minuten op snelheid 5 tot er een pasta ontstaat. Schraap indien nodig de ingrediënten van de zijkanten.


  4. Voeg de kokosolie en het zout toe en meng op snelheid 5 tot er een glad mengsel ontstaat.