Cashewpasta
Vergeet pindakaas: dit is je nieuwe favoriete spread voor geroosterd brood.
Hulpmiddelen
Ingrediënten
Serveren
450 g
cashewnoten
80 ml
ahornsiroop
1 theelepel
vanille-extract
2 eetlepels
kokosolie
1/4 theelepel
zout
Stap voor stap
Meng de cashewnoten, ahornsiroop en het vanille-extract in een kom. Roer tot de noten zijn bedekt met de siroop.
Verdeel de cashewnoten over een bakschaal en rooster ze 15 minuten in een op 180°C voorverwarmde oven goudbruin. Zet ze apart en laat ze afkoelen.
Doe de cashewnoten in de kan van de KitchenAid K400 blender en meng ongeveer 5 minuten op snelheid 5 tot er een pasta ontstaat. Schraap indien nodig de ingrediënten van de zijkanten.
Voeg de kokosolie en het zout toe en meng op snelheid 5 tot er een glad mengsel ontstaat.