Skip the navigation

Chocolade en muntpudding

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Choc-Mint Pudding

Duration
Totaal0min

Hulpmiddelen

BlenderBlender

Ingrediënten

Serveren

120 ml

ongezoete amandelmelk

180 ml

pure ahornsiroop of meer naar smaak

52 g

rauw cacaopoeder of ongezoet cacaopoeder

33 g

romige amandelboter

1/4 theelepel

pepermuntextract of meer naar smaak

- snufje

zeezout

4

middelgrote avocado's, ontpit en geschild

30 g

gepelde hennepzaadjes of 35 g gepelde en geschaafde amandelen om te serveren

Stap voor stap

  1. Doe de melk, ahornsiroop, amandelboter, het pepermuntextract en het zout in de mengbeker van de KitchenAid® Power Plus®-blender, sluit het deksel en pureer 5 tot 10 seconden op snelheid 4 om goed te mengen.


  2. Voeg de avocado's toe, sluit het deksel, verwijder de dop uit het deksel en steek er de stamper in.


  3. Houd de stamper stevig vast en pureer 30 seconden op een snelheid van 11 tot 20. Begeleid de ingrediënten tussen de messen totdat het mengsel glad en romig is.


  4. Schep in vier dessertschaaltjes of cocktailglazen en laat een uur of twee koud worden in de vriezer.


  5. Serveer met hennepzaadjes of gepelde amandelen.


  6. U kunt het pepermuntextract weglaten en alleen chocoladepudding maken.