Vorige bladzijde

Gezouten karamel-pindakaasgranola

Verwarm de oven voor op 175°C.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

6

Ingrediënten

8

Stappen

Ingrediënten

  • 150 ghavervlokken
  • 20 gquinoa, gepoft
  • 30 ggezouten pinda’s
  • 160 gdadels, ontpit
  • 140 gpindakaas
  • 1 snufjezout
Maak het nu
  • Stap 1

    Verwarm de oven voor op 175°C.

  • Stap 2

    Meng de dadels, pindakaas en een snufje zout in de blender.

  • Stap 3

    Meng de droge ingrediënten in een kom.

  • Stap 4

    Giet de pindakaas-dadelcrème over de droge ingrediënten en roer tot een gelijkmatig mengsel.

  • Stap 5

    Verdeel de granola gelijkmatig over een bakplaat.

  • Stap 6

    Bak 10 minuten in de oven en roer halverwege één keer door.

  • Stap 7

    Haal de granola uit de oven als hij licht geroosterd en goudbruin is.

  • Stap 8

    Haal van de bakplaat en laat afkoelen totdat de granola op kamertemperatuur is en hard is geworden.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Open lasagne met geroosterde groenten en kruidenricotta

Verwarm de oven voor op 220°C/gasstand 7. Leg de pastavellen op een bebloemd werkvlak en snij ze uit...

  • 30' Voorbereiding
  • 20' Koken

Crostini met chocoladetapenade

Smelt de chocolade. Mix de olijven en tijmblaadjes in de blender . Meng terwijl de motor draait geleidelijk...

  • 10' Voorbereiding

Mini-courgettequiche

Verwam de Twelix Artisan oven op 180°C/gasstand 4.

  • 60' Voorbereiding

Blijf op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief voor heerlijke kookinspiratie, handige tips en aanlokkelijke aanbiedingen van KitchenAid.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:


a) Ik ga akkoord met het ontvangen van gepersonaliseerde marketingberichten met betrekking tot KitchenAid en andere merken van Whirlpool Corporation.

Gezouten karamel-pindakaasgranola

Stap 1

Verwarm de oven voor op 175°C.

Stap 2

Meng de dadels, pindakaas en een snufje zout in de blender.

Stap 3

Meng de droge ingrediënten in een kom.

Stap 4

Giet de pindakaas-dadelcrème over de droge ingrediënten en roer tot een gelijkmatig mengsel.

Stap 5

Verdeel de granola gelijkmatig over een bakplaat.

Stap 6

Bak 10 minuten in de oven en roer halverwege één keer door.

Stap 7

Haal de granola uit de oven als hij licht geroosterd en goudbruin is.

Stap 8

Haal van de bakplaat en laat afkoelen totdat de granola op kamertemperatuur is en hard is geworden.

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.