Skip the navigation

Gezouten karamel pindakaasgranola

KitchenAid-Chef_chef-imageX2.gif
KitchenAid chef-kok
Import-Recipe - Salted Caramel Peanut Butter Granola

Duration
Totaal20min
Voorbereiden10min
Koken10min

Hulpmiddelen

BlenderBlender

Ingrediënten

150 g

havervlokken

20 g

quinoa, gepoft

30 g

gezouten pinda’s

160 g

dadels, ontpit

140 g

pindakaas

1 snufje

zout

Stap voor stap

  1. Verwarm de oven voor op 175°C.

  2. Meng de dadels, pindakaas en een snufje zout in de blender.

  3. Meng de droge ingrediënten in een kom.

  4. Giet de pindakaas-dadelcrème over de droge ingrediënten en roer tot een gelijkmatig mengsel.

  5. Verdeel de granola gelijkmatig over een bakplaat.

  6. Bak 10 minuten in de oven en roer halverwege één keer door.

  7. Haal de granola uit de oven als hij licht geroosterd en goudbruin is.

  8. Haal van de bakplaat en laat afkoelen totdat de granola op kamertemperatuur is en hard is geworden.