Goudkleurige kurkuma latte shake
Hulpmiddelen
Ingrediënten
Serveren
1
banaan, in grove stukken en bevroren
1
kleine kurkumawortel
150 ml
havermelk
200 ml
water
25 g
amandelen
1 theelepel
psylliumvezels
1 snufje
vanillepoeder
1 snufje
kaneel
1 snufje
kardemom
Stap voor stap
Laat de psylliumvezels 30 minuten in water weken.
Doe alle ingrediënten in de mengbeker, draai het deksel vast en zet de blender op de sap-stand.
Blend net zolang tot de blender vanzelf stopt.
Of meng de ingrediënten in de blender, zet het deksel vast en draai de knop naar stand 1.
Verhoog langzaam de snelheid tot hoog (stand 9 of 11) en meng tot een goudkleurig en romig mengsel.
Voeg eventueel meer vloeistoffen toe.
Serveer de shake in glazen en drink met een rietje om gele mondhoeken te voorkomen!