i
Vorige bladzijde
Kinderen & Gezin

VARKENSLENDE GEVULD MET PESTO, GESERVEERD MET POMMES DUCHESSE

Verras jezelf - en je gasten - met deze hartverwarmende maaltijd. Het maakt indruk, maar is toch eenvoudig te maken.

Begin met koken

Benodigdheden

Details

16

Ingrediënten

16

Stappen

Tijd

80'

Voorbereiding

80'

Koken

160'

Totaal

Ingrediënten

  • 80 mlolijfolie
  • 1/2 theelepelzout, voor de pesto
  • 100 grucola
  • 1 teenknoflook
  • 20 gwalnoten
  • 45 gparmezaanse kaas
  • 1varkenslende
  • 100 ggeitenkaas
  • 50 gcranberry's
  • 800 gkruimige aardappelen
  • 60 mlvolle slagroom
  • 40 gboter
  • 2eidooiers
  • ½ theelepelzout, voor de pommes duchesse
  • ½ theelepelpeper, voor de pommes duchesse
  • ¼ theelepelnootmuskaat
Maak het nu
  • Stap 1

    Doe de olijfolie, zout, rucola, knoflook, walnoten en Parmezaanse kaas in de kan van de blender.

  • Stap 2

    Begin met mengen op snelheid 2, verhoog de snelheid naar 4 totdat de pesto goed is gemend, maar niet helemaal glad is.

  • Stap 3

    Voeg zo nodig wat extra olijfolie toe, 1 eetlepel per keer.

  • Stap 4

    Maak in de lengte een sneetje in de varkenslende en vouw deze open. Sla het vlees plat met een vleeshamer tot het ongeveer 2 centimeter dik is.

  • Stap 5

    Verdeel de pesto over de varkenslende en laat aan de zijkanten wat ruimte over.

  • Stap 6

    Verkruimel de geitenkaas over de pesto en bestrooi met de cranberry's.

  • Stap 7

    Rol de varkenslende strak op en zet de rol vast met keukentouw.

  • Stap 8

    Bak 50 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.

  • Stap 9

    Laat de varkenslende 5 minuten rusten voordat je deze aansnijdt.

  • Stap 10

    Schil de aardappelen en kook ze in water met zout totdat ze gaar zijn.

  • Stap 11

    Doe de aardappelen in de kom van de mixer/keukenrobot met draadgarde en begin met mengen op snelheid 6.

  • Stap 12

    Verwarm de room en boter in een kleine steelpan totdat de boter is gesmolten.

  • Stap 13

    Schenk het roommengsel bij de aardappelen en voeg twee eidooiers en de kruiden toe.

  • Stap 14

    Verhoog de snelheid tot 10 en meng tot er geen klonten meer zijn.

  • Stap 15

    Doe de aardappelpuree in een spuitzak met gekartelde spuitmond en spuit de puree in krullen op een bakplaat met bakpapier.

  • Stap 16

    Laat de pureekrullen 30 minuten stevig worden, bestrijk ze met een beetje eigeel en bak ze 15 minuten in een voorverwarmde oven van 220 °C.

Onze favoriete gerechten

Geniet mee van deze beproefde recepten die ongetwijfeld in de smaak vallen. Ze zijn bijzonder populair bij onze thuiskoks, en zowel de smaak van de gerechten als de glimlach van uw gasten zal u betoveren.

Perfect pizzadeeg

Het enige recept voor Italiaans pizzadeeg dat je nodig hebt!

  • 65' Voorbereiding
  • 20' Koken

Hamburgerbroodjes

Laat de in de winkel gekochte broodjes voor wat ze zijn en maak thuis je eigen hamburgerbroodjes.

  • 15' Voorbereiding
  • 20' Koken

Banaan-havermoutpannenkoeken

Deze pannenkoeken zonder bloem zijn zeer smakelijk en snel gemaakt in een blender.

  • 5' Voorbereiding
  • 15' Koken

Blijf op de hoogte

Meld je aan voor nieuws en aanbiedingen van KitchenAid en profiteer van 5% korting op je volgende aankoop.

INSCHRIJVEN

Ik begrijp en erken de inhoud van de Privacyverklaring en:




Je kunt je persoonlijke kortingscode maar één keer verzilveren op kitchenaid.nl. Deze kan niet worden gecombineerd met andere KitchenAid kortingen of promoties. Je ontvangt de kortingscode via een e-mail wanneer je je voor de eerste keer aanmeldt. Je kunt je op elk gewenst moment weer afmelden.

VARKENSLENDE GEVULD MET PESTO, GESERVEERD MET POMMES DUCHESSE

Stap 1

Doe de olijfolie, zout, rucola, knoflook, walnoten en Parmezaanse kaas in de kan van de blender.

Stap 2

Begin met mengen op snelheid 2, verhoog de snelheid naar 4 totdat de pesto goed is gemend, maar niet helemaal glad is.

Stap 3

Voeg zo nodig wat extra olijfolie toe, 1 eetlepel per keer.

Stap 4

Maak in de lengte een sneetje in de varkenslende en vouw deze open. Sla het vlees plat met een vleeshamer tot het ongeveer 2 centimeter dik is.

Stap 5

Verdeel de pesto over de varkenslende en laat aan de zijkanten wat ruimte over.

Stap 6

Verkruimel de geitenkaas over de pesto en bestrooi met de cranberry's.

Stap 7

Rol de varkenslende strak op en zet de rol vast met keukentouw.

Stap 8

Bak 50 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.

Stap 9

Laat de varkenslende 5 minuten rusten voordat je deze aansnijdt.

Stap 10

Schil de aardappelen en kook ze in water met zout totdat ze gaar zijn.

Stap 11

Doe de aardappelen in de kom van de mixer/keukenrobot met draadgarde en begin met mengen op snelheid 6.

Stap 12

Verwarm de room en boter in een kleine steelpan totdat de boter is gesmolten.

Stap 13

Schenk het roommengsel bij de aardappelen en voeg twee eidooiers en de kruiden toe.

Stap 14

Verhoog de snelheid tot 10 en meng tot er geen klonten meer zijn.

Stap 15

Doe de aardappelpuree in een spuitzak met gekartelde spuitmond en spuit de puree in krullen op een bakplaat met bakpapier.

Stap 16

Laat de pureekrullen 30 minuten stevig worden, bestrijk ze met een beetje eigeel en bak ze 15 minuten in een voorverwarmde oven van 220 °C.

top

Verlanglijstje

U moet zijn ingelogd om producten aan uw verlanglijstje toe te voegen.

Inloggen

Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.