€ 152,10 € 169,00
-10%
IJSMACHINE 5KSMICM
€ 152,10 € 169,00
Inclusief btw
Guarantee_2Y
5KSMICM - 859711636010

Dit extra hulpstuk verandert uw mixer in een ijsmachine voor romig ijs. Maak zelf slushies, sorbets en veel meer.

€ 152,10 € 169,00
Inclusief btw
Ontvang het op dinsdag 6 juni 2023

Aan de winkelwagen toegevoegd

Ga verder naar de kassa
Betaal in 3 termijnen zonder extra kosten, vanaf een aankoopbedrag van € 300.
Wat zit er in de doos?

Alles wat je nodig hebt voor je ijzige creaties. De vrieskom en speciale roerspaan worden aangedreven door je mixer/keukenrobot.

1,9 L ijskom

Kom voor het maken van dik en romig ijs. De eerste hoeveelheid ijsbeslag mag niet méér zijn dan 1,4 liter. Dit is goed voor 1,9 liter roomijs. Niet vaatwasserbestendig. Alleen handmatig afwassen. Opmerking: kan pas worden schoongemaakt als de vrieskom weer op kamertemperatuur is.

Roerspaan

De roerspaan moet aan de aandrijving van je mixer/keukenrobot worden gekoppeld. Als de roerspaan begint weg te glijden en een klikkend geluid maakt, is dat een signaal dat het roomijs klaar is. Vaatwasserbestendig (alleen op bovenste rek).

Aandrijving

Eenvoudig aan te sluiten op de mixer/keukenrobot om snel je favoriete recepten te bereiden. Moet contact maken met de roerspaan. Vaatwasserbestendig (alleen op bovenste rek)

Vorige
Volgende

Heb je zin in dik en romig zelfgemaakt ijs?

  • Geniet van consistent, dik en romig zelfgemaakt ijs
  • Kom blijft kouder voor langere tijd (2)
  • Aangedreven door je KitchenAid mixer/keukenrobot (1)
  • Bevroren traktaties in minder dan 30 minuten (exclusief voorvriezen)
  • Eenvoudig aan te sluiten op je mixer/keukenrobot
  • Snel schoon te maken met een warm sopje

Aangedreven door je KitchenAid mixer/keukenrobot(1)

Vraag je je af hoe je thuis ijs kunt maken met een roomijsmaker? Tover jezelf om in een expert met deze roomijsmaker. Hij past op de meeste mixers/keukenrobots met kantelbare kop en een in de hoogte verstelbare kom(1) en vervangt de gewone mengkom en klopper. Met de vernieuwde montage sluit je hem eenvoudig aan op de mixer/keukenrobot om snel je favoriete recepten te maken.

Bevroren traktaties binnen 30 minuten (exclusief voorbereidingstijd)

Ja, het gaat echt zo snel! Vergeet alleen niet om de kom van de roomijsmaker ruim op tijd in de vriezer te zetten (16 uur van tevoren of een nachtje) om in een klein half uurtje je favoriete ijs te maken(3).

We hebben ook het ontwerp verbeterd, zodat de kom langer kouder blijft(2) en je meer tijd hebt om die dikke en romige textuur te creëren. Met de royale kom van 1,9 L maak je meer dan genoeg om al dat lekkers met iedereen te delen.

Heerlijk! Tijd voor ijs

Met onze nieuwe en verbeterde roomijsmaker ben je maar 30 minuten* verwijderd van hemelse bevroren lekkernijen. *Exclusief voorbereidingstijd

Roerspaan voor snel en grondig mengen en romigere resultaten

Geen korrelig ijs meer dankzij deze slimme roomijsmaker. Hoe sneller je ijsmengsel bevriest, hoe kleiner de ijskristallen en hoe gladder en romiger het resultaat. Tijdens het mengen draait de roerspaan van de roomijsmaker om de ingrediënten snel en grondig te mengen, zodat ze snel en gelijkmatig bevriezen. De spaan verspreidt en schraapt de kleine ijskristallen van de wand van de bevroren kom en voegt lucht toe voor die dikke en heerlijk gladde textuur.

Makkelijk schoon te maken als je klaar bent

Laten we eerlijk zijn, schoonmaken is geen leuke bezigheid. Daarom hebben we het zo makkelijk mogelijk gemaakt. De roerspaan en de aandrijving kunnen veilig in het bovenste rek van de vaatwasser worden gezet. En als de vrieskom eenmaal op kamertemperatuur is, kun je die afwassen in een warm sopje. En dan ben je weer klaar voor de volgende keer.

IJs maken maakt met een roomijsmaker

Stap 1: Laat de kom ten minste 16 uur in de vriezer staan (volledig bevroren)
Stap 2: Maak van tevoren ijsbeslag (tot 1,4 L)
Stap 3: Plaats de vrieskom op de mixer/keukenrobot (afzonderlijk verkrijgbaar)
Stap 4: Bevestig de aandrijving en de roerspaan
Stap 5: Doe je ijsbeslag in de kom
Stap 6: Meng gedurende 20 tot 30 minuten op snelheid 1
Stap 7: Serveer in dessertkommetjes of bewaar in een luchtdicht bakje in de vriezer voor later

Experimenteer met eenvoudige en heerlijke recepten

IJs is niet alleen voor kinderen. Je kunt het net zo cool en verfijnd of net zo gewaagd en experimenteel maken als je wilt. Hier zijn wat ideeën om je smaakpapillen op gang te krijgen.

Het ultieme vanilleroomijs

Een echte klassieker. Van zichzelf al smaakvol, maar ook geschikt voor bijna elke topping of smaakcombinatie.
MAAK HET

Bramen-hibiscussorbet

Dit fruitige en bloemige dessert is heerlijk verfrissend en barst van de kleur.
MAAK HET

Mango mochi

Mochi met een tropische twist. Verrukkelijk romige en plakkerige traktatie die smelt in je mond.
MAAK HET

IJSMACHINE 5KSMICM

Met dit ijsmachinehulpstuk voor uw KitchenAid mixer (1) kunt u thuis steeds lekker dik en romig ijs maken. Experimenteer met het maken van allerlei heerlijke en leuke bevroren desserts. Maak kleine hoeveelheden ijs, gelato, sorbet en yoghurtijs in uw eigen smaken en consistenties. Niet alleen leuk voor kinderen, maar ook heel geschikt voor etentjes en weekendtraktaties, met een capaciteit tot 1,9 liter. Hoe werkt het? Bevries de kom in uw diepvriezer (bij voorkeur overnacht gedurende ten minste 16 uur) en mix vervolgens het dessert met de bijgeleverde klopper op de aandrijving. Voordat u dit optionele opzetstuk aanschaft, moet u controleren of de vrieskom van 17,8 cm hoog x 27,9 cm breed x 21,6 cm diep in uw vriezer past. Door hem steeds in uw diepvriezer te bewaren, kunt u spontaan en in een opwelling snel diepvriesdesserts maken. Niet vaatwasmachinebestendig; met de hand reinigen met warm water en zeep. (1) De ijskom is compatibel met alle KitchenAid-kantelkopmixers behalve model 5KSM3311X. Ook compatibel met alle kom-hefmixers behalve de modellen 5KPM5 en 5KPM50. (2) Vergeleken met het vorige model 5KICAOWH. (3) Exclusief bereidingstijd.

Documenten en registratie

Registreer uw product
Registreer uw product voor een nog betere ervaring met de huishoudapparaten van KitchenAid: u ontvangt exclusieve aanbiedingen en promoties, insider tips en suggesties en nog veel meer.

Zei iemand schaafijs?

top
Selecteer een ander product

Vergelijken

Producten vergelijken

U kunt niet meer dan 3 producten kopen. Verwijder een product voordat u een ander product toevoegt.